Κόσμος

Βουλευτής μετέφερε ορφανό προσφυγόπουλο… σε βαλίτσα!

Σε μια απίστευτη παραδοχή προχώρησε ο Ντίτμαρ Ντεμ, βουλευτής του γερμανικού κόμματος "Die Linke", μιλώντας στην κυριακάτικη "Bild".

 

Ο Ντεμ είπε στην γερμανική εφημερίδας ότι στα τέλη Αυγούστου έφερε στη Γερμανία το ορφανό παιδί κρύβοντάς το μέσα στη βαλίτσα του. Αρχικά έμειναν μερικές μέρες στο σπίτι του στη λίμνη Ματζόρε της Β. Ιταλίας και μετά μέσω Ελβετίας πήγαν στη Γερμανία.

“Οι συνοριακοί υπάλληλοι δεν το αντελήφθησαν”, όπως είπε. Λεπτομέρειες δεν θέλησε να δώσει ο βουλευτής στην Bild. Aν και η συνέργεια σε παράνομη είσοδο στη χώρα τιμωρείται με χρηματική ποινή, ο Νταμ είπε απλώς “έχω ήσυχη τη συνείδησή μου”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Sun”, το προσφυγόπουλο από την Αφρική είχε φιλική σχέση με τα παιδιά του βουλευτή. Όταν έχασε τη μητέρα του, αποφάσισε να διασχίσει τη Μεσόγειο για να φτάσει στην Ιταλία και από εκεί στη Γερμανία, όπου ζει ο πατέρας του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, SUN

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επστάιν: Στη δημοσιότητα αρχεία του FBI - Γυναίκα κατηγορεί τον Τραμπ ότι την κακοποίησε σεξουαλικά
Ο Επστάιν φαίνεται να ήταν φίλος με τον Τραμπ για αρκετά χρόνια. Αργότερα χώρισαν - κάτι που συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του 2000, σύμφωνα με τον Τραμπ, δύο χρόνια πριν από την πρώτη σύλληψη του Επστάιν
Ο Ντόναλντ Τραμπ και Τζέφρι Επστάιν
NBC: Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να στείλει χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν
Η ιδέα που φέρεται να εξετάζει δεν αφορά μια εκτεταμένη στρατιωτική εισβολή - Αντίθετα, το σκεπτικό περιλαμβάνει την αποστολή περιορισμένου αριθμού στρατιωτών με συγκεκριμένες αποστολές στρατηγικής σημασίας
τραμπ