Κόσμος

Βραζιλία: 11 νεκροί από φωτιά σε κλινική αποτοξίνωσης

Φωτιά ξέσπασε σε κλινική αποτοξίνωσης, σε μια κωμόπολη στη νότια Βραζιλία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 11 άνθρωποι, τη της Πέμπτης (23.6.2022) προς την Παρασκευή.

Οι δέκα από αυτούς πέθαναν λόγω της φωτιάς μέσα στο κτίριο της κλινικής ενώ ο 11ος πέθανε λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, δήλωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής στο Πάσο Φούντο της Βραζιλίας, Ρικάρντο Ματέι.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε γύρω στα μεσάνυχτα της Πέμπτης, σε έναν από τους κοιτώνες της κλινικής που φιλοξενούσε περίπου 15 τοξικομανείς. Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά.

Ο Ματέι εξήγησε ότι η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις επειδή το κτίριο ήταν κατασκευασμένο κατά κύριο λόγο από ξύλο.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται, όμως ο αρχηγός της πυροσβεστικής είπε ότι εικάζεται πως το πρόβλημα προκλήθηκε από κάποιο βραχυκύκλωμα ή δυσλειτουργία του συστήματος θέρμανσης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φειδίας Παναγιώτου πάει στη Ρωσία την Ημέρα της Νίκης του Βλαντιμίρ Πούτιν
«Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να ζυγίσουν τις ευθύνες τους και να κατανοήσουν πώς οι πράξεις τους μπορούν να επηρεάσουν τις προσπάθειές μας» είπε η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα
Ο Φειδίας Παναγιώτου 6
Επιστολή σε Τραμπ από μέλη του Κογκρέσου: Ο Ερντογάν για χρόνια απειλεί να εισβάλει στην Ελλάδα και το Ισραήλ
Με την επιστολή, οι νομοθέτες εγείρουν μια σειρά από καίρια ζητήματα, ζητώντας από τον Αμερικανό πρόεδρο να τα θέσει στην περίπτωση που πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογο του
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 2