Κόσμος

Βραζιλία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε υποστηρικτές του Μπολσονάρο – Σοκαριστικό βίντεο

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Βραζιλία, ,με τους υποστηρικές του Μπολσονάρο να αποκλείουν δρόμους και να στήνουν οδοφράγματα μετά την ήττα του ακροδεξιού προέδρου. 

Την Τετάρτη σημειώθηκε ένα σοκαριστικό περιστατικό, καθώς σε οδόφραγμα κοντά στη Μιρασόλ, στην πολιτεία του Σάο Πάολο, ένας οδηγός αυτοκινήτου έπεσε πάνω σε υποστηρικτές του Μπολσονάρο.

Σύμφωνα με το CNN, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 7 άνθρωποι.

Βίντεο που αναρτήθηκε δείχνει το αυτοκίνητο να παίρνει τους διαδηλωτές σβάρνα.

Ο Ζαΐρ Μπολσονάρο κάλεσε τους υποστηρικτές του να άρουν τους τελευταίους αποκλεισμούς δρόμων, χαρακτηρίζοντας ωστόσο νόμιμες τις διαδηλώσεις μετά την ήττα του από τον Λούλα.

«Σας απευθύνω έκκληση: ανοίξτε τους δρόμους», είπε ο Μπολσονάρο σε βίντεο που ανήρτησε χθες Τετάρτη στα social media, αναφερόμενος στα οδοφράγματα που έχουν στηθεί σε δρόμους σε περισσότερες από τις μισές πολιτείες της Βραζιλίας, αν και μειώνονται σε αριθμό.

«Άλλες διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη Βραζιλία, σε άλλα σημεία, αποτελούν μέρος του δημοκρατικού παιχνιδιού, είναι καλοδεχούμενες», πρόσθεσε ο ακροδεξιός απερχόμενος πρόεδρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βατικανό: Στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου οι καρδινάλιοι για τη λειτουργία πριν το κονκλάβιο – Το απόγευμα ο πρώτος καπνός
Οι καρδινάλιοι θα ζητήσουν από το Άγιο Πνεύμα να τους βοηθήσει στο έργο τους και έχουν επίσης δικαίωμα να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας
Κονκλάβιο
Βραβείο Πούλιτζερ στον Παλαιστίνιο Μοσάμπ Αμπού Τόχα: Έγραψε για τη σωματική και συναισθηματική σφαγή στην Γάζα
Ο Παλαιστίνιος έγραψε για τα βασανιστήρια που έζησε από τον ισραηλινό στρατό, τον χαμό της οικογένειάς του αλλά και τον αγώνα του να βρει φαγητό σε μία Γάζα που θυμίζει νεκροταφείο
Ο Παλαιστίνιος και ένας από τους νικητές των βραβείων Πούλιτζερ