Κόσμος

Βραζιλία: Έφηβος δολοφονήθηκε βγαίνοντας από το σχολείο του – Ενέδρα από πρώην συμμαθητή του

Ένας έφηβος έπεσε νεκρός και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν όταν ένας συνομήλικός τους τούς έστησε ενέδρα έξω από το σχολείο που φοιτούν στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, ο έφηβος δολοφονήθηκε σε επίθεση με μαχαίρι που διέπραξε συνομήλικός τους στην έξοδο του σχολείου τους στην πολιτεία Μίνας Ζεράις της νοτιοανατολικής Βραζιλίας, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και δημοσιεύματα στον Τύπο.

«Έφηβος, πρώην μαθητής του σχολείου, μαχαίρωσε τέσσερις εφήβους. Κινητοποιήθηκε η χωροφυλακή. Όταν έφθασε επιτόπου, ο ύποπτος είχε ήδη ακινητοποιηθεί από ενηλίκους», δήλωσε ο Φλάβιου Σαντσιάγκου, εκπρόσωπος της χωροφυλακής της Μίνας Ζεράις, σύμφωνα με την εφημερίδα Folha de São Paulo.

Η τραγωδία εκτυλίχτηκε χθες μετά το μεσημέρι, καθώς μαθητές έφευγαν από το τεχνικό σχολείο Ντομ Μπόσκου, στην Πόσους ντε Κάλντας, στο νότιο τμήμα της πολιτείας, διευκρίνισαν βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Το θύμα ήταν 15 ετών, διευκρίνισε η Φόλια.

Πρόκειται για την τέταρτη επίθεση σε εκπαιδευτικό ίδρυμα το 2023 στη Βραζιλία, όπου μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης δηλώνει συγκλονισμένο από τα επεισόδια αυτής της φύσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πιθανόν αλλοδαποί πίσω από την κινηματογραφική διάρρηξη στο Λούβρο, λένε οι αρχές - «Αποτύχαμε», σχολιάζει ο υπουργός Δικαιοσύνης
Δεν έχει αποδειχθεί επίσης αν πρόκειται για διαρρήκτες που κλήθηκαν να αδειάσουν το Galerie d’Apollon μετά από εντολή κάποιου συλλέκτη ή εγκληματικής οργάνωσης ώστε να κοσμήματα να χρησιμοποιηθούν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Λούβρο
Βιρτζίνια Τζιουφρέ: «Με βίασε γνωστός πρωθυπουργός» – Η αποκαλυπτική βιογραφία του θύματος του Τζέφρι Επστάιν
«Ο πρωθυπουργός γελούσε όταν με πόναγε και ηδονιζόταν περισσότερο όταν τον ικέτευα να σταματήσει. Με βίασε πιο άγρια από οποιονδήποτε άλλο πριν» είχε γράψει η γυναίκα στο βιβλίο της
Βιρτζίνια Τζούφρε
Ο Ντόναλντ Τραμπ ρίχνει τους τόνους μετά τις φονικές ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα – «Η κατάπαυση του πυρός παραμένει σε ισχύ»
45 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις χθεσινές επιδρομές - Μέλος της αμερικανικής κυβέρνησης θα πάει «τις επόμενες ημέρες» στο Ισραήλ για να αποτιμήσει την κατάσταση
Ντόναλντ Τραμπ
Κύπρος: Ποιος είναι ο Τουφάν Ερχιουρμάν – Ο νέος «ηγέτης» στα Κατεχόμενα που εκτόπισε τον εκλεκτό του Ερντογάν
Ο νέος «πρόεδρος» στα Κατεχόμενα δεν υιοθετεί τη λύση των δύο κρατών στο Κυπριακό και τάσσεται υπέρ των διαπραγματεύσεων για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.
Τουφάν Ερχιουρμάν
Μουσείο του Λούβρου: Η ιστορική κλοπή, το βίντεο ντοκουμέντο και πού επικεντρώνονται οι έρευνες – Ανεκτίμητη η αξία των κλεμμένων κοσμημάτων
Η εισαγγελέας του Παρισιού, Λορ Μπεκό, αποκάλυψε νέα στοιχεία για τη θεαματική κλοπή στο Μουσείο του Λούβρου – Οι δράστες είχαν σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια με εντυπωσιακή ακρίβεια
Σετ κοσμημάτων