Κόσμος

Βρετανία: Ένας 17χρονος δολοφόνησε την εκατομμυριούχο γιαγιά του, επειδή του έκανε παρατηρήσεις για την χρήση κάνναβης

Στη Βρετανία μια 69χρονη ιδιοκτήτρια εστιατορίου και εκατομμυριούχος δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο από τον 17χρονο την περίοδο του φόνου, εγγονό της, επειδή του έκανε παρατηρήσεις για την χρήση κάνναβης.

Η άγρια δολοφονία είχε γίνει στην περιοχή Γουίθντιν στο Μπράιτον της Βρετανίας το 2021 και η δίκη είναι σε εξέλιξη αυτό το διάστημα.

Η Σου Άντις, που ήταν ιδιοκτήτρια ενός από τα πιο σικάτα εστιατόρια της Βρετανίας, το Donatello’s Italian είχε βρεθεί νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η νεκροψία – νεκτροτομή έδειξε ότι ο θάνατός της προήλθε από 17 μαχαιριές.

Γα την δολοφονία της Βρετανίδας κατηγορήθηκε ο 17χρονος τότε εγγονός της, Πιέτρο Άντις, ο οποίος κάθεται πλέον στο εδώλιο του δικαστηρίου.

Έμενε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα μαζί της

Ο έφηβος ζούσε με την γιαγιά του για λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα. Ο πατέρας του τον είχε διώξει από το σπίτι, λόγω κακής συμπεριφοράς και η γιαγιά του δέχτηκε να του δώσει στέγη. Αυτή της η απόφαση όμως, ήταν μοιραία, καθώς της κόστισε τελικά τη ζωή της.

https://twitter.com/CountDeadWomen/status/1463792070682763266?s=20

https://twitter.com/Urbabysfave/status/1627956587166932993?s=20

Ο Πιέτρο Άντις είχε διαγνωστεί με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) και του είχε συνταγογραφηθεί φαρμακευτική αγωγή για την πάθηση.

Εκτός από τη συνταγή, όμως, ο Πιέτρο Άντις είχε αρχίσει να καπνίζει κάνναβη και να παίρνει αντικαταθλιπτικά.

Ο νεαρός είχε αρχίσει να έχει κακή συμπεριφορά, να κάνει κοπάνες από το κολέγιο, ενώ δεν πήγαινε να βοηθήσει στο εστιατόριο της οικογένειάς του.

Η Σου Άντις είχε εκμυστηρευτεί σε φίλες της ότι ανησυχούσε όλο και περισσότερο για τη χρήση κάνναβης από τον εγγονό της, ενώ είχε επικοινωνήσει και με την Γιατρό Ντάφνι Κιν και της είχε εκμυστηρευτεί ζητώντας τη βοήθειά της.

«Καπνίζει συνέχεια κάνναβη. Υποφέρει από παράνοια. Εξακολουθεί να λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς το Elvanse (το φάρμακο του για την ΔΕΠΥ), αλλά με την κάνναβη έχει καταστεί αδύνατο να σκεφτεί λογικά. Θέλει να κάθεται στο δωμάτιό του όλη μέρα και αποδείχτηκε απέλπιδα η προσπάθεια να τον πείσουμε να κάνει ο,τιδήποτε».

Η Βρετανίδα έψαχνε κάποια κλινική για να τον πάει εκεί για νοσηλεία, αλλά τελικά δεν πρόλαβε, καθώς δολοφονήθηκε τελικά από τον εγγονό της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ θα συνεχίζει να στηρίζει την Ουκρανία για όσο χρειαστεί – «Η Ρωσία δεν είναι έτοιμη για τριμερή σύνοδο» λέει ο Ζελένσκι
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δήλωσε ότι ο όρος «κατάπαυση του πυρός» έχει μικρότερη σημασία από την ουσία, που είναι να σταματήσει η αιματοχυσία
Ζελένσκι και φον ντελ Λάιεν
Ανανεώθηκε πριν 58 λεπτά
9
«Αγκαζέ» με ΕΕ και ΝΑΤΟ ο Ζελένσκι στη συνάντηση με τον Τραμπ – Παρόντες Φον ντερ Λάιεν, Στάρμερ, Μακρόν, Μερτς, Στουμπ και Μελόνι
Ο Ουκρανός πρόεδρος πηγαίνει στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στην απογευματινή τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ηγετών, πριν την μεγάλη συνάντηση με τον Τραμπ
Ζελένσκι - φον ντελ Λάιεν 17
Η «ακτινογραφία» του σχεδίου ειρήνης που παρουσίασε ο Πούτιν στην Αλάσκα και η αλλαγή στάσης του Τραμπ
Το βράδυ της Δευτέρας η συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι στις ΗΠΑ - Τι ζητά ο Ρώσος πρόεδρος για να σταματήσει τον πόλεμο και σε ποια ζητήματα δεν αλλάζει στάση ο Ουκρανός ομόλογός του
Ντόναλντ Τραμπ / Βλαντιμίρ Πούτιν 2
WSJ: Ο Τραμπ ανακοίνωσε στην Ευρώπη πως ο Πούτιν αποδέχθηκε την παρουσία δυτικών στρατευμάτων στην Ουκρανία
Το Κίεβο επιδιώκει εδώ και καιρό αμερικανικές εγγυήσεις ασφαλείας ως ασπίδα απέναντι σε μελλοντική επιθετικότητα από τη Ρωσία, στο πλαίσιο οποιασδήποτε ειρηνευτικής συμφωνίας
Sputnik 9