Κόσμος

Βρετανία: Ετοιμάζεται η “αερογέφυρα” με την Ελλάδα – Ανακοινώσεις στις 29 Ιουνίου

Στις 29 Ιουνίου αναμένεται να ανακοινώσει ο Μπόρις Τζόνσον τις συμφωνίες για “αερογέφυρες” χωρών με τη Βρετανία, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Τζόνσον αναμένεται να ανακοινώσει ότι έχουν επιτευχθεί συμφωνίες για “αερογέφυρες” με ένα “μικρό αριθμό” χωρών που είχαν χαμηλά επίπεδα κρουσμάτων από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανέφερε χθες η εφημερίδα “The Daily Telegraph.”

Οι Βρετανοί υπουργοί θέλουν να συγκροτήσουν αερογέφυρες με χώρες, οι οποίες αξιολογούνται ως οι “πιο επωφελείς” για την οικονομία της Βρετανίας, όπως, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ελλάδα και η Πορτογαλία, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και τη σχετική αναφορά πηγών.

Η πολιτική της οργάνωσης αερογεφυρών, θα επιτρέψει σε ανθρώπους από άλλες χώρες με χαμηλά επίπεδα περιστατικών μόλυνσης από τον κορονοϊό, να έρθουν στη Βρετανία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1