Κόσμος

Βρήκε 390.000 ευρώ σε τσάντα και τα επέστρεψε!

Βραβείο τιμιότητας πρέπει να πάρει ο οδηγός λεωφορείου που βρήκε την τσάντα με τα χρήματα πάνω σε ένα κάθισμα και την παρέδωσε στην αστυνομία.

Μία τσάντα με 390.000 ευρώ  βρήκε ένας οδηγός λεωφορείου στη Βιέννη την οποία παρέδωσε στην αστυνομία. Η αστυνομία βρήκε τον κάτοχο της τσάντας, μία ηλικιωμένη γυναίκα που ανεξήγητα είχε ξεχάσει την περιουσία της μέσα στο όχημα.

Ο οδηγός, Βόλφγκανγκ Ρ., επιθεωρούσε το όχημά του στο τέλος της βάρδιας όταν βρήκε την τσάντα πάνω σε ένα κάθισμα πίσω από του οδηγού.

 “Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν τσάντα με ψώνια ή ιατρική”, δήλωσε στην εφημερίδα Krone. Ωστόσο, όταν την άνοιξε διαπίστωσε ότι περιείχε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.

 Η αστυνομία στην αυστριακή πρωτεύουσα αξιοποίησε μία απόδειξη κατάθεσης χρημάτων που βρήκε μέσα στην τσάντα για να εντοπίσει τον κάτοχο των χρημάτων. Δεν έγινε, πάντως, γνωστό, αν η ηλικιωμένη αντάμειψε τον οδηγό για την πράξη του.


Διαβάστε περισσότερες παράξενες ειδήσεις στην κατηγορία του Newsit

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: «Δεν έχουμε το νομικό δικαίωμα να παραχωρήσουμε εδάφη – Η οπτική μας διαφέρει από του Τραμπ»
Ο Ουκρανός πρόεδρος σημείωσε ότι το αρχικό ειρηνευτικό σχέδιο των 28 σημείων των ΗΠΑ έχει μειωθεί σε 20 σημεία, με τα «ανοιχτά αντιουκρανικά σημεία» να έχουν αφαιρεθεί
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει τα γενέθλιά του «εθνική επέτειο» και καταργεί τις αργίες που μνημονεύουν τον αγώνα των Αφροαμερικανών
Την ημέρα των γενεθλίων του, 14 Ιουνίου, οι Αμερικάνοι θα μπορούν να επισκεφθούν δωρεάν όλα τα εθνικά πάρκα της χώρας - Δεν θα ισχύει όμως πια το ίδιο για τις αργίες που είναι αφιερωμένες στον αγώνα για τα πολιτικά δικαιώματα των Αφροαμερικανών
Ντόναλντ Τραμπ