Κόσμος

Χαμόγελα και “ζεστό” κλίμα στο πρώτο τετ α τετ Μέρκελ – Τραμπ [pics, vid]

Σε "θερμό" κλίμα έγινε η υποδοχή της Άνγκελα Μέρκελ από τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Οι δυο ηγέτες αντάλλαξαν χαμογελαστοί θερμή χειραψία ενώ ο λαμπρός ήλιος έκανε την συνάντηση τους ακόμη πιο... "φωτεινή".

Η Γερμανίδα Καγκελάριος έφτασε στον Λευκό Οίκο φορώντας ένα πετρόλ σακάκι ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ την υποδέχτηκε φορώντας ένα μαύρο κουστούμι συνδυασμένο με ριγέ γραβάτα. Οι δυο τους αφού πόζαραν για τους φωτογράφους κατευθύνθηκαν μέσα για να συζητήσουν.

Η συνάντησή τους επρόκειτο να γίνει την Τρίτη αλλά αναβλήθηκε λόγω της σφοδρής χιονοθύελλας που έπληξε τις ανατολικές ΗΠΑ. Οι δύο ηγέτες θα έχουν συνομιλίες στο Οβάλ Γραφείο και κατόπιν θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου. 

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ REUTERS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λύγισε η Σαβάνα Γκάθρι στην πρώτη συνέντευξη για την απαγωγή της μητέρας της: «Αφόρητη αγωνία, φαντάζομαι τον τρόμο της κάθε νύχτα»
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Today» δεν έχει χάσει την πίστη της ότι η μητέρα της θα βρεθεί, παρόλο που έχουν χαθεί τα ίχνη της για πάνω από 8 εβδομάδες
Η Σαβάνα Γκάθρι
Η επιστροφή του ανθρώπου στη Σελήνη: Το μεγάλο στοίχημα της Artemis II και οι 4 αστροναύτες που θα πετάξουν πιο μακριά από ποτέ
Τρεις Αμερικανοί κι ένας Καναδός θα ταξιδέψουν στο Orion της NASA, προσφέροντας μοναδικές εικόνες της Σελήνης και ανοίγοντας το δρόμο για μελλοντικές επανδρωμένες προσγειώσεις
Reid Wiseman, Victor Glover, Christina Koch και Jeremy Hansen, οι 4 αστροναύτες της Artemis II της NASA