Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Χάντερ Μπάιντεν: «Οι Ρώσοι έχουν βίντεο που κάνω…» – Ντοκουμέντο που προκαλεί «σεισμό»

Χάντερ Μπάιντεν
Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Για ακόμη μια φορά έχει μπει σε… μπελάδες ο Χάντερ Μπάιντεν γιος του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, καθώς έχει καταγραφεί σε βίντεο να ισχυρίζεται πως Ρώσοι έμποροι ναρκωτικών έκλεψαν τον υπολογιστή του!

Ο Χάντερ Μπάιντεν ισχυρίστηκε ότι Ρώσοι έμποροι ναρκωτικών τού έκλεψαν έναν φορητό υπολογιστή για να τον εκβιάσουν, όταν βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας, έχοντας πάρει υπερβολική δόση ουσιών, όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «Daily Mail», ο Χάντερ Μπάιντεν φαίνεται να έχει καταγράψει τη σεξουαλική συνεύρεσή του με μια φερόμενη πόρνη σε βίντεο, καθώς και τη συνομιλία που είχαν στη συνέχεια, στην οποία αποκάλυψε ότι είχε ξοδέψει πολλά χρήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Λας Βέγκας, που διήρκεσε για 18 ημέρες, καθώς θα πήγαινε «από τη μια σουίτα στην άλλη».

Χάντερ Μπάιντεν

Στην υποτιθέμενη συνομιλία, ο Χάντερ Μπάιντεν φέρεται επίσης να μοιράζεται πώς ορισμένοι «Ρώσοι έμποροι ναρκωτικών» τού έκλεψαν τον φορητό υπολογιστή του, κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2018, και η συσκευή λέγεται πως περιείχε σεξουαλικά βίντεο.

Μάλιστα, στο σχετικό βίντεο ο Χάντερ Μπάιντερ λέει αναφερόμενος σε καταγραφές σεξουαλικού περιεχομένου: «Έχουν βίντεο που κάνω το ίδιο. Έχουν βίντεο που κάνω σεξ!».

Αφού η «ιερόδουλη» αναρωτήθηκε αν ο γιος του Τζο Μπάιντεν, Προέδρου των ΗΠΑ, ανησυχούσε για τυχόν εκβιασμό, εκείνος απάντησε «ναι, με κάποιον τρόπο, ναι».

Επίσης, ο ίδιος φέρεται να λέει χαμηλόφωνα σύμφωνα με το προαναφερθέν δημοσίευμα: «Ο πατέρας μου [ακατάληπτο] είναι υποψήφιος για την Προεδρία. Αυτός είναι. Μιλάω γι’ αυτό συνέχεια. […] Αν το κάνουν, ξέρει επίσης ότι βγάζω πάρα πολλά δολάρια».

Το εν λόγω βίντεο, πάντως, δόθηκε στη δημοσιότητα από την «Daily Mail».

Δείτε το

Τα… χαμένα λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν

Εάν οι αναφερόμενοι «Ρώσοι έμποροι ναρκωτικών» έκλεψαν όντως φορητό υπολογιστή από τον Χάντερ Μπάιντεν, αυτός θα ήταν ο τρίτος φορητός υπολογιστής με ευαίσθητες πληροφορίες που έχει κατηγορηθεί ότι έχει απωλέσει.

Ο πρώτος φορητός υπολογιστής, που χαρακτηρίστηκε από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ ως «φορητός υπολογιστής της Κόλασης», όπως ισχυρίστηκε ο Χάντερ Μπάιντεν, εγκαταλείφθηκε από τον ίδιο σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στο Ντελάγουερ και έγινε ο πυρήνας των αστείων και της κριτικής από τους αντιπάλους της προεκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν.

Αυτός ο φορητός υπολογιστής φέρεται ότι περιείχε πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία φέρονται να συνδέονται με τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Χάντερ Μπάιντεν στο εξωτερικό, κάτι που ώθησε τον Ντόναλντ Τραμπ να ισχυριστεί ότι ο Τζο Μπάιντεν συμμετείχε σε αμφιλεγόμενες συμφωνίες με την Κίνα.

Σχετικά με τον δεύτερο φορητό υπολογιστή που πιστώνεται στον γιο του Τζο Μπάιντεν, αυτός κατασχέθηκε από τις Αρχές κατά τη διάρκεια έρευνας στο γραφείο ενός προσώπου που σχετίζεται με τον Χάντερ Μπάιντεν, του ψυχολόγου, Κιθ Άμπλοου.

Πάντως, και οι δύο φορητοί υπολογιστές λέγεται ότι έχουν ευαίσθητες πληροφορίες για τον Χάντερ Μπάιντεν, αλλά και την οικογένεια Μπάιντεν γενικότερα.

Μέχρι στιγμής, ούτε ο Χάντερ Μπάιντεν ούτε η υπόλοιπη οικογένειά του έχουν σχολιάσει το εν λόγω δημοσίευμα.

Πηγή: Daily Mail
Φωτογραφίες αρχείου: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις