Κόσμος

Χάος στο Βρετανικό Μουσείο – Εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας [vid]

Χιλιάδες επισκέπτες αναγκάστηκαν να φύγουν από το Βρετανικό Μουσείο μετά από την απόφαση εκκένωσης για λόγους ασφαλείας.

“Το Βρετανικό Μουσείο εκκενώνεται προσωρινά λόγω ζητήματος ασφαλείας σε κοντινή απόσταση. Σας ζητάμε συγγνώμη και θα σας ενημερώσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα”, ήταν το μήνυμα που πόσταρε το Βρετανικό Μουσείο στο twitter, με τους χρήστες των social media να κάνουν λόγο για δυνατή έκρηξη στο σημείο. 

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο όχημα που βρισκόταν στην κοντινή Russell Square.

 

 

Πηγή: Sun

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό