Κόσμος

Χειροπέδες σε τρεις Κοσοβάρους στη Γερμανία – Ήταν σε αυτοκίνητο με βελγικές πινακίδες

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα χθες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο με βελγικές πινακίδες κυκλοφορίας κοντά στα σύνορα με την Αυστρία και άρχισαν να διερευνούν αν οι επιβάτες σχεδίαζαν επίθεση, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι τρείς ύποπτοι από το Κόσοβο συνελήφθηκαν πριν τις βομβιστικές ενέργειες στο μετρό και το διεθνές αεροδρόμιο του Βελγίου που κόστισαν τη ζωή σε 34 άτομα, και τον αυτοκινητόδρομο στην Βαυαρία μετά από πληροφορίες, πρόσθεσε.

“Έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον πιθανό σχεδιασμό μιάς σοβαρής εγκληματικής πράξης εναντίον της πολιτείας γιατί υπήρξε πληροφόρηση για αυτό”, είπε ο εκπρόσωπος. Δεν υπάρχουν έως τώρα στοιχεία που να συνδέουν τα τρία άτομα με τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί, πρόσθεσε.

Η Γερμανία έχει ανεβάσει το επίπεδο μέτρων ασφάλειας στα αεροδρόμια, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και τα σύνορα με το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πύρινη κόλαση» σε αποθήκη πυροτεχνημάτων στην Καλιφόρνια, επτά αγνοούμενοι - Η στιγμή των εκρήξεων
Συγγενείς αγνοουμένων δεν έκρυψαν την οργή τους, κατηγορούν τους πυροσβέστες πως δεν «επικεντρώνονται στους ανθρώπους που παγιδεύτηκαν μέσα στην αποθήκη και πιθανόν σκοτώθηκαν»
Εκρήξεις σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Καλιφόρνια
«Χαστούκι» σε Τραμπ από δικαστή: Μετανάστες που έχουν μπει παράνομα στις ΗΠΑ μπορούν να ζητήσουν άσυλο
«Τίποτα στον νόμο για τη μετανάστευση και την υπηκοότητα, ή στο Σύνταγμα, δεν δίνει στον πρόεδρο ή αντιπροσώπους του τις υπερβολικές εξουσίες που επικαλείται στη διακήρυξη και στις οδηγίες για την εφαρμογή της», αναφέρει ο δικαστής
Μετανάστες
Τραμπ εκτός ελέγχου: Οι σκοταδιστικές απειλές εκτέλεσης μεταναστών στο «Alligator Alcatraz» και ο Λευκός Οίκος ως τσιφλίκι
Από το βίντεο AI με το όραμά του για το «Αλκατράζ με αλιγάτορες: Για να κάνουμε την Αμερική ασφαλή ξανά», που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο Twitter
Ντόναλντ Τραμπ
5