Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το νέο της look: «Έχω βαρεθεί να βλέπω κεφάλια με μακριά μαλλιά»

«Νομίζω το σωστό είναι να προστατεύεις την προσωπική σου ζωή» είπε με νόημα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκοψε τα μαλλιά της και εμφανίστηκε ανανεωμένη μπροστά στις κάμερες, σε νέες δηλώσεις που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (15-05-2025). Τόνισε πως επιθυμεί να προστατεύει την προσωπική της ζωή και πως θα μιλήσει όταν έχει να πει κάτι ανακοινώσιμο.

«Για μένα τα μαλλιά είναι ένα είδος αξεσουάρ το οποίο λατρεύω. Μου αρέσουν οι αλλαγές, μου αρέσει να πειραματίζομαι και γενικά τα κοντά μαλλιά που εκπέμπουν αυτοπεποίθηση, δυναμισμό. Έχω βαρεθεί να βλέπω κεφάλια με μακριά μαλλιά», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σε επόμενη ερώτηση για την προσωπική της ζωή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε πως για την ώρα δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο.

«Νομίζω το σωστό είναι να προστατεύεις την προσωπική σου ζωή. Όταν κάτι είναι ανακοινώσιμο και έρθει η κατάλληλη στιγμή, τότε γίνεται», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πριν από περίπου ένα μήνα, υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται σε σχέση με γνωστό δικηγόρο. Η ίδια πάντως δεν θέλησε να επεκταθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»
«Αυτά τα “celebrity” και “superstar”, εντάξει. Ωραίες είναι οι λέξεις αλλά θα ήταν πιο ωραίο να τις λέμε για τους παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες» τονίζει ο τραγουδιστής
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Δανάη Μπάρκα και Νόνη Δούνια έβαλαν τα μαγιό τους και πόζαραν για το Instagram: «Κορίτσια στο νησί»
Όπως αποκάλυψαν τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και η βουλευτής της ΝΔ, μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, οι δύο τους βρέθηκαν στο νησί των Σπετσών για λίγες μέρες ξεκούρασης
Δανάη Μπάρκα - Νόνη Δούνια
2