Lifestyle

Άννα Βίσση σε Fipster: Δεν δέχομαι συμβουλές, με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που είναι ξερόλες

Η Άννα Βίσση συνάντησε τον Fipster στο Λονδίνο και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Ανέφερε πως δεν υπήρξε ποτέ άπιστη και είπε χαρακτηριστικά πως δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη απιστία.

Συνάντηση με την Άννα Βίσση είχε ο Fipster στο Λονδίνο, με τον YouTuber να θέτει στην τραγουδίστρια σύντομες ερωτήσεις και την ίδια να απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια και μεγάλη δόση χιούμορ.

Η Άννα Βίσση αποκάλυψε ότι το κρυφό της ταλέντο, είναι το μαγείρεμα, πως φοβάται τα ποντίκια και ότι είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, γεγονός που η ίδια το θεωρεί ελάττωμα. Επιπλέον, ο Fipster την ρώτησε ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που της έχουν δώσει, με την Άννα Βίσση να απαντά: «Δεν δέχομαι συμβουλές».

Μεταξύ άλλων η ερμηνεύτρια σημείωσε πως την εκνευρίζουν «οι άνθρωποι που είναι ξερόλες. Πως τους λέμε; Που πάσχουν από ξερολίαση».

Όσον αφορά τις σχέσεις της και το αν έχει υπάρξει άπιστη, η ίδια είπε: «Δεν ξέρω τη λέξη! Δεν ξέρω τι σημαίνει καν».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Filippos Ioannou (@fipsterr)

Τέλος, αναφορικά με το αν είναι ερωτευμένη, η Άννα Βίσση απάντησε: «With life, baby».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Τάσος Ριζόπουλος: «Κάποια παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα μου και προσπάθησε να με εκβιάσει, έτσι απέκτησα αυτοάνοσο»
«Δεν ζήτησε συγγνώμη αν και κάποια στιγμή το παραδέχθηκε. Λόγω αυτού όταν αγχώνομαι δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός
Τάσος Ριζόπουλος / Γρηγόρης Αρναούτογλου