Lifestyle

Δ. Βανδή: Πού παρουσίασε τα νέα της τραγούδια! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

To TLIFE βρέθηκε στη βραδιά που αφιέρωσε η Δέσποινα στους φίλους της χθες το βράδυ...

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο “Fever” με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο, η Δέσποινα Βανδή έδωσε ένα μεγάλο πάρτυ μαζί με τον Ρυθμό 9,49 και παρουσίασε τα νέα της τραγούδια. Το TLIFE βρέθηκε εκεί για να σου μετεφέρει το κλίμα.

 

Η γνωστή Ελληνίδα ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή του “Dream City” και έκανε μια μοναδική εμφάνιση ξεσηκώνοντας το κοινό. Με πολύ κέφι και θετική ενέργεια, η Δέσποινα τραγούδησε τα νέα της κομμάτια και μας έδωσε μια γεύση από το υπερθέαμα που ετοιμάζει στο νυχτερινό κέντρο που θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της την Παρασκευή.

 

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν και πολλά ονόματα της ελληνικής Showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Τάμτα, ο Μάκης Πουνέντης, ο Φοίβος, ο Νίκος Παπαδάκης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα