Lifestyle

Δημήτρης Μακαλιάς: «Ο γιος μας μάς έβλεπε γυμνούς από μικρή ηλικία»

«Ήμασταν πολύ ανοιχτοί στο κομμάτι γύμνιας στο σπίτι. Μπορεί να κάναμε και μπάνιο», εξήγησε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Για τον γιο τους που από πολύ μικρή ηλικία εξοικειώθηκε στο να βλέπει γυμνούς τους γονείς του μέσα στο σπίτι, μίλησε μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Μακαλιάς όσο και η σύζυγός του, Αντιγόνη Ψυχράμη στο podcast της ψυχολόγου Άννας Κανδαράκη.

Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως με την κόρη τους που θα γίνει 2 χρόνων νιώθει μία «συστολή» να εμφανιστεί γυμνός μπροστά της ως άνδρας.

«Ο γιος μας είναι 7 ετών και μας έβλεπε γυμνούς από μικρή ηλικία. Δεν ξέρω αν κάναμε σωστά. Αλλά ήμασταν πολύ ανοιχτοί στο κομμάτι γύμνιας στο σπίτι. Μπορεί να κάναμε και μπάνιο. Τώρα με την μικρή που θα γίνει 2 ετών παρατηρώ ότι ως άντρας έχω μια συστολή να κυκλοφορώ γυμνός. Δεν ξέρω γιατί», ανέφερε αρχικά.

«Βλέπουμε γονείς που είναι πολύ πάνω με τα παιδιά τους και μιλάνε για θέματα και δεν είναι μόνο το σεξουαλικό αλλά και το κομμάτι της βίας αλλά και γονείς που δεν λένε τίποτα. Η δική μας γενιά περισσότερο μάθαιναν από τους τριγύρω. Οι γονείς απέφευγαν τις συζητήσεις για το σεξ. Είμαστε η γενιά που νομίζει ότι οι γονείς μας δεν έκαναν σεξ», τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου