Lifestyle

Ε. Κούρκουλου: Πού διασκέδασε χθες βράδυ με τον Κ. Μαρτάκη και τον σύντροφό της;

Δες πού την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE...

Στα μπουζούκια με τους φίλους της και τον σύντροφό της βρέθηκε χθες βράδυ η Εριέττα Κούρκουλου. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στην πρεμιέρα του Γιώργου Γιαννιά και της Αμαρυλλίς, όπου διασκέδασε με μεγάλη παρέα.

 

Στην παρέα της Εριέττας ήταν ο καλός της φίλος Κώστας Μαρτάκης με τον οποίο κάνει πολύ παρέα το τελευταίο διάστημα. Ο γνωστός ερμηνευτής είναι φίλος της οικογένειάς της, και πολλές φορές τον συναντάμε σε βόλτες και εξορμήσεις με την Εριέττα και τον αδελφό της Πάρη Κασιδόκωστα.

 

Από την παρέα δεν έλειπε, όμως και ο αγαπημένος της Εριέττας, Πάνος Αντωνάκος. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ χαλαρό και ευδιάθετο όλο το βράδυ και οι δυο τους αντάλλαξαν πολλές φορές τρυφερά φιλιά και αγκαλιές.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ξέσπασε η Νένα Χρονοπούλου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης τρελός δεν είναι και σε καμία περίπτωση δεν είναι εκμεταλλευτής ψυχών»
«Είναι εύκολο να σου κάνει η οικογένεια σου εισαγγελική παραγγελία και να σε οδηγήσουν σε δομή ψυχικής υγείας, το δύσκολο είναι να κρατηθείς μετά», σημείωσε ακόμα
Νένα Χρονοπούλου