Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Έλον Μασκ: Η μητέρα του εξερευνά τη Σαντορίνη με Tesla και κότερο

Έλον Μασκ: Η μητέρα του εξερευνά τη Σαντορίνη με Tesla και κότερο
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η μητέρα του Έλον Μασκ κάνει βόλτες και εξερευνά τη Σαντορίνη, όπως αποκάλυψε η ίδια στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter μέσα σε ένα κότερο και πλάι σε ένα αυτοκίνητο Tesla, δηλαδή της εταιρείας του γιου της και ιδιοκτήτη της πλατφόρμας.

Η Μάγιε Μασκ, η 75χρονη μητέρα του Έλον Μασκ, βρίσκεται στη Σαντορίνη εδώ και λίγες ημέρες, καθώς ήταν επίτιμη προσκεκλημένη στο Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού που πραγματοποιείται στο νησί. Μάλιστα, είναι η 2η φορά που έρχεται στην Ελλάδα.

«Μια ημερήσια εκδρομή εξερεύνησης της Σαντορίνης με ένα Tesla και ένα κότερο», έγραψε η μητέρα του Έλον Μασκ στο Twitter και χρησιμοποίησε τα hashtags για να προωθήσει το βιβλίο της «A Woman Makes a Plan» αλλά και για να γράψει «είναι τέλειο να είσαι 75 χρονών».

Δείτε το tweet της Μάγιε Μασκ:

https://twitter.com/mayemusk/status/1653766173572448258

Η ίδια έχει έρθει στην Ελλάδα άλλη μια φορά, τονίζοντας την φιλοξενία των Ελλήνων καθώς και τον ενθουσιασμό της για τα 9 νησιά που επισκέφτηκε ανάμεσα τους και η Σαντορίνη. 

Μέσα από την ιστορία της ζωής της, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το γυναικείο κοινό, αφού παρά το δύσκολο διαζύγιο που είχε στα 31 της χρόνια, κατάφερε να μεγαλώσει τρία παιδιά τα οποία διαπρέπουν παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό που επιθυμεί για το υπόλοιπο της ζωής της είναι υγεία και ευτυχία για την ίδια και την οικογένεια της , δύο αγαθά που όσα χρήματα και αν έχεις δεν αγοράζονται.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις