Lifestyle

Γ. Φαρμάκη: Πώς πήγε σήμερα το τελευταίο χειρουργείο! Πότε βγαίνει από το νοσοκομείο

Τι αποκάλυψε στο TLIFE o διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής κ. Τσοχαταριδης

Χαμόγελα αισιοδοξίας έχει γεμίσει τους συγγενείς αλλά και τους γιατρούς της η πορεία της υγείας της Γωγώς Φαρμάκη. Η νεαρή ηθοποιός μετά από τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, όταν την πυροβόλησαν στη βουβωνική χώρα, έχει ξεπεράσει πλέον τον κίνδυνο και σε λίγο καιρό θα βγει από το νοσοκομείο.

 

Το TLIFE επικοινώνησε με τον διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής Στάθη Τσοχαταρίδη ο οποίος μας ενημέρωσε πως σήμερα το πρωί έγινε το τελευταίο χειρουργείο για να της αφαιρεθεί η σφαίρα, που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή.

Διάβασε όλο το χρονικό της περιπέτειας της Γωγώς Φαρμάκη

 

“Την τελευταία εβδομάδα ήταν πολύ καλά. Δεν είχε τίποτα, λίγο πυρετό και την είχαμε μέσα για παρακολούθηση. Χθες, λοιπόν, αποφασίσαμε να της βγάλουμε τη σφαίρα. Σήμερα το πρωί έγινε το χειρουργείο, όπου της αφαιρέσαμε τη σφαίρα με τοπική νάρκωση. Δεν χρειάστηκε, δηλαδή, να κάνουμε κανονικό χειρουργείο. Τώρα είναι καλά, περπατάει, τρώει και όλα είναι καλύτερα. Αφαιρέσαμε σήμερα τη σφαίρα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσοχαταρίδης.

Δες τι αποκάλυψε στο TLIFE ο γιατρός της Γωγώς, για τις τελευταίες εξελίξεις στην  υγεία της

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα