Lifestyle

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά σε καλοκαιρινή απόδραση με σκάφος σε Τήνο και Κύθνο

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στις Κυκλάδες

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές στα νησιά των Κυκλάδων το φετινό καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά δεν θα μπορούσαν να μην επισκεφτούν την Τήνο, όπου ο παρουσιαστής διατηρεί και εξοχικό σπίτι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει χαλαρές στιγμές στο νησί της Μεγαλόχαρης, φορτίζοντας τις μπαταρίες του, πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις.

Αμέσως μετά την Τήνο, το ζευγάρι επισκέφθηκε και την Κύθνο, όπως αποκάλυψε η ραδιοφωνική παραγωγός με story της στο Instagram. Τα πλάνα με το σκάφος στην Τήνο προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού» το πρωί της Τρίτης (5/8/2025).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα