Lifestyle

Γωγώ Τσαμπά και Γιώτα Γρίβα τραγούδησαν στην κηδεία του Βαγγέλη Τεμπέλη

Σε κλίμα συγκίνησης, η Γωγώ Τσαμπά, η Γιώτα Γρίβα και ο Νεκτάριος Κοκκώνης συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον Βαγγέλη Τεμπέλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε ηλικία 60 ετών.   

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, η καλοσύνη και η προσωπικότητά του τον είχαν καταστήσει ως έναν από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας με όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής να έχουν τραγουδήσει στο μαγαζί του.

Δύο από τις αγαπημένες του τραγουδίστριες, η Γωγώ Τσαμπά και η Γιώτα Γρίβα, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία και με το κλαρίνο του Νεκτάριου Κοκκώνη, τραγούδησαν το «Θέλω το Θεό να τον ρωτήσω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνα Καραβάτου για Αλεξάνδρα Νίκα: «Μου συνέβη κι εμένα δύο φορές, δεν ήταν εύκολο να το πω προς τα έξω»
«Αλλά μετά κατάλαβα ότι με αυτόν τον τρόπο ενδεχομένως, δεν ξέρω αν βοηθάς τους άλλους, αλλά κάνεις τους άλλους να καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μόνοι τους», είπε η Κατερίνα Καραβάτου
Η Κατερίνα Καραβάτου
Η ιστορία με το κλεμμένο μπάσο του Πολ ΜαΚάρτνεϊ γίνεται ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Άρθουρ Κάρι
Η αστυνομική ιστορία καταγράφει την περιπέτεια του αυθεντικού μπάσου Höfner του Πολ ΜακΚάρτνεϊ, η εξαφάνιση του οποίου πριν από 51 χρόνια έγινε ένα από τα πιο διαχρονικά μυστήρια του ροκ εν ρολ
Πολ ΜακΚάρτνεϊ