Lifestyle

Grammys 2016: Οι νικητές, τα απρόοπτα και οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Χθες βράδυ τα μουσικά βραβεία Grammy συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του κόσμου

Κι ενώ η Νέα Υόρκη κινείται στους ρυθμούς του Fashion Week, το Λος Άντζελες διανύει την περίοδο των βραβείων. Χθες βράδυ λοιπόν τα μουσικά βραβεία Grammy συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του κόσμου με τους Adele, Lady Gaga, Taylor Swift, Beyonce, Selena Gomez, Justin Bieber να δίνουν το παρόν. H Rihanna ακύρωσε τελευταία στιγμή. O Justin Bieber κέρδισε το πρώτο του Grammy αποστομώνοντας τους “εχθρούς” του και φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί με τον μικρό αδερφό του, ενώ η πρώην του Selena Gomez εμφανίστηκε με την κολλητή της Taylor Swift που επίσης κέρδισε βραβείο Grammy.
Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις τα πάντα. Τα βραβεία, τα απρόοπτα, τις απουσίες…

 

Τι φόρεσαν οι σταρ; Ποιοι σχεδιαστές υπογράφουν τις πανάκριβες τουαλέτες των celebrities; Κάνε “κλικ” εδώ για να δεις όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Κι αν θέλεις κάτι σε πιο… κοντινό, κάνε κλικ εδώ για να δεις το μακιγιάζ, τα χτενίσματα και όλες τις beauty αλλαγές που έκαναν οι σταρ για τα Grammy Awards.

Και φυσικά δεν έλειψαν οι υπερβολές. Οι στιλιστικές παρασπονδίες, τα λάθη. Αν θέλεις να δεις τις πιο κακοντυμένες -με δική σου ευθύνη- κάνε κλικ εδώ.

 

Η Lady Gaga τίμησε τον David Bowie με μία εμφάνιση που δεν πρέπει να χάσεις. Κάνε “κλικ” εδώ να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Justin Bieber εμφανίστηκε με τα Saint Laurent του και έκανε την έκπληξη στο κόκκινο χαλί μιας και εμφανίστηκε με τον μικρό αδερφό του. Με παρόμοιο ντύσιμο, στιλ και κούρεμα. Κάνε κλικ εδώ…

 

Τι συνέβη στη Ριάνα και γιατί ακύρωσε τελευταία στιγμή ενώ είχε “υποσχεθεί” να εμφανιστεί; Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις γιατί δεν είδαμε το “κακό κορίτσι” της μουσικής στα βραβεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Δήμος Αναστασιάδης: «Δεν έγινα τραγουδιστής για να γίνω διάσημος ή να βγάλω χρήματα, αγάπησα τη μουσική»
«Όταν φέραμε το παιδί στο σπίτι το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω στον Αρίωνα και να κοιμηθώ μαζί του αγκαλιά, είναι πολύ ώριμο παιδί», σχολίασε για το δεύτερο παιδί που απέκτησε με την Τζένη Θεωνά
Δήμος Αναστασιάδης
Σμαράγδα Καρύδη για Θοδωρή Αθερίδη: Δεν έδεσα τον γάιδαρό μου, δεν μπορώ να πω ότι το ζήτημα είναι λυμένο
«Ο μόνος τρόπος για να μείνεις με έναν άνθρωπο πολύ καιρό, σύμφωνα τουλάχιστον με τον δικό μου χαρακτήρα, είναι να μην πω ότι είναι παντοτινή δέσμευση» λέει η ηθοποιός
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη