Lifestyle

Η απαγορευμένη διαφήμιση της Pamela Anderson!

Η Pamela Anderson πόζαρε με το μπικίνι της για μία διαφήμιση σχετικά με την προστασία των ζώων. Η ιδέα όμως δεν άρεσε κι έτσι απαγόρευσαν την κυκλοφορία της.

Η Pamela Anderson πόζαρε στην δαφημιστική καμπάνια της ΡΕΤΑ, μιας εταιρίας που προωθεί την χορτοφαγία και υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων. Φορώντας μόνο το μπικίνι της και με μαρκαρισμένα τα σημεία του σώματός της σαν να ήταν κι η ίδια ζώο, κατάφερε και πάλι να προκαλέσει.

Οι άνθρωποι της διοίκησης της εταιρίας αποφάσισαν να απαγορεύσουν την κυκλοφορία αυτής της διαφήμισης λέγοντας: ”Δεν είναι αμφιλεγόμενο το θέμα αλλά τάσσεται ξεκάθαρα εναντίον όσων προσπαθούν να καταφέρουν τόσα χρόνια τα φεμινιστικά κινήματα αλλά και τις οργανώσεις που παλεύουν για ισότητα μεταξύ αντρών και γυναικών”.

Η Pamela από τη μεριά της υποστηρίζει ότι: ”Είναι θλιβερό που απαγορεύουν στη γυναίκα να χρησιμοποιήσει το ίδιο της το σώμα για πολιτικό σκοπό όπως είναι η προστασία των αγελάδων και των πουλερικών. Σε κάποιες χώρες, οι γυναίκες πρέπει να κυκλοφορούν ντυμένες από την κορυφή ως τα νύχια. Μήπως αυτό είναι το επόμενο βήμα και για εδώ; Δεν περίμενα να είναι η Καλιφόρνια τόσο πουριτανή”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα