Lifestyle

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στην εκπομπή της για την εγκυμοσύνη της!

Πάνω στο μαγείρεμα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Φαίη είπε ότι είναι έγκυος!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν καλεσμένο στην σημερινή τους εκπομπή τον απολαυστικό  Πέτρο Κωστόπουλο! Ο δημοσιογράφος μίλησε για πολλά πράγματα και μάλιστα τους μαγείρεψε ξιφία με ζυμαρικά!

Κατά την διάρκεια του μαγειρέματος όμως, κατάφερε κάτι που οι τηλεθεατές του πρωινού περίμεναν εδώ και πάρα πολύ καιρό να ακούσουν. Η Φαίη παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος! 

Ο Κωστόπουλος ρώτησε ευθέως τη Φαίη αν είναι έγκυος κι εκείνη απάντησε: “Με ταμπλό δε βγήκαμε να πούμε ότι είμαι έγκυος αλλά…δεν το λες μέχρι τους πρώτους 3-4 μήνες μέχρι να “δέσει” το μωρό όπως λέει η γιαγιά μου.” Ο Γιώργος Λιάγκας που ήταν δίπλα τους συμπλήρωσε: “Δεν το κρύβουμε όμως. Στην Φαίη έχει αρχίσει να φαίνεται”.

Δες το βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα