Lifestyle

Η Ιωάννα Τούνη γιορτάζει και στέλνει ευχές στον εαυτό της αγκαλιά με τον γιο της – Η έκπληξη από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Με τον μικρό μου ανθρωπάκο, μου που ενώ είμαστε αυτοκόλλητοι όλη μέρα»

Η Ιωάννα Τούνη γιορτάζει και το… φωνάζει και στο Instagram. Σήμερα Τρίτη (07.01.2025), η Ιωάννα Τούνη έχει την ονομαστική της γιορτή και οικογένεια – μαζί και ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου-, φίλοι και followers της έστειλαν τις ευχές τους. 

Η επιχειρηματίας και influencer, ανέβασε ένα Instagram story στο οποίο κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της Πάρη και απευθυνόμενη στους followers της, τους ζητά να απαντήσουν αν ο γιος της γνωρίζει ή όχι ότι σήμερα γιορτάζει.

Ο μικρός, που έχει αποκτήσει με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, απλά ξεκαρδίζεται στα γέλια… Στη συνέχεια, δημοσίευσε μια selfie με τον γιο της, συνοδεύοντας την εικόνα με τη λεζάντα:

«Με τον μικρό μου ανθρωπάκο, μου που ενώ είμαστε αυτοκόλλητοι όλη μέρα – κάθε μέρα, δεν ξέρει καν ότι με λένε “Ιωάννα”  Χρόνια μου πολλά λοιπόν»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Νωρίτερα, ανέβασε σε story το δώρο – έκπληξη που της έκανε ο αγαπημένος της: Ένα μπουκέτο με κατακκόκινα τριαντάφυλλα.

alexandrou

«Ξύπνησα έτσι. Χρόνια μου πολλά», έγραψε η Ιωάννα Τούνη και προσέθεσε: «Σ’ αγαπώ μωρό μου, Δημήτρη Αλεξάνδρου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Αγγελική Ηλιάδη για την αποκάλυψη περί κακοποίησης από τον Μπάμπη Λαζαρίδη: Δεν φοβάμαι πια, νιώθω περήφανη που μίλησα
«Έχω πάρα πολλούς ανθρώπους δίπλα μου που ξέρουν γεγονότα και πράγματα, έχουν περάσει μαζί μου καταστάσεις παλιότερα και γνωρίζουν και τις λεπτομέρειες», είπε ακόμα
Αγγελική Ηλιάδη