Lifestyle

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά πρώτη φορά για την δήλωσή της σχετικά με το φύλο του παιδιού της

Η Τζένη Θεωνά συναντά στην εκπομπή «Μαμά-δες», την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, στις 16:00, τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μιλάει για την κόρη της Ολίβια και το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της.

Η Μαίρη Συνατσκάκη, στη συγκεκριμένη συνέντευξη μιλάει, επίσης, για τη δίδυμη αδερφή της και τα δικά της παιδικά χρόνια.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή της, απαντά πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη δήλωσή της σχετικά με το φύλο του παιδιού της, όπου είχε πει πως θέλει να επιλέξει μόνο του το φύλο του.

«Μάλλον αυτό που έχω στο μυαλό μου και στην καρδιά μου πολλές φορές το επικοινωνώ με λέξεις που δεν είναι σωστές. Ίσως αν έλεγα ότι θα αποδεχτώ το παιδί μου όπως θέλει να είναι να είχε καλύτερη αποδοχή σαν ατάκα.

Χρειάστηκε πολύ για να εξηγήσω τι εννοώ. Με ενδιαφέρει να μιλήσω για την αποδοχή», αναφέρει η Μαίρη Συνατσάκη.

Το βίντεο προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέτρος Ιακωβίδης: «Διαχειρίζομαι με χαμόγελο τις δύσκολες συνεργασίες, έχει τύχει να χαλαστώ αλλά όχι να διακόψω»
«Ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου σε μια συνεργασία θα 'χει και άλλα καλά και άλλα κακά. Πρέπει, να δέχεσαι τον άλλον έτσι όπως είναι», εξήγησε ο τραγουδιστής
Πέτρος Ιακωβίδης
Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις με την εμφάνισή του σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα – «Δεν ήξερα πως υπήρχε πολιτικό κίνητρο»
«Βρέθηκα να εξαπατώμαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδώ», ανέφερε - Η ανάρτηση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Χρήστος Μάστορας 9