Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Φίδι έπεσε από την οροφή γυμναστηρίου και προσγειώθηκε δίπλα της – «Δεν ξαναέρχομαι»

«Εκεί που έκανα κοιλιακούς, έπεσε από την οροφή ένα φίδι δίπλα μου. Έρχεσαι ξανά προπόνηση;», έγραψε στο Instagram η Ιωάννα Τούνη

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε στο γυμναστήριο η Ιωάννα Τούνη, η οποία κατά τη διάρκεια της προπόνησή της αντίκρισε δίπλα της ένα… φίδι!

Η influencer δημοσίευσε σε Instastory το επεισόδιο την ώρα που προσπαθούσε ο γυμναστής με μία πετσέτα να πιάσει το φίδι. Όπως εξήγησε η Ιωάννα Τούνη το φίδι προσγειώθηκε δίπλα της πέφτοντας από από την οροφή.

«Εκεί που έκανα κοιλιακούς, έπεσε από την οροφή ένα φίδι δίπλα μου. Έρχεσαι ξανά προπόνηση;», έγραψε στο Instagram η Ιωάννα Τούνη.

Στο ίδιο βίντεο έλεγε: «Παιδιά εντάξει, κάπου εδώ δεν ξαναέρχομαι γυμναστήριο. Τι κάνει ο άλλος; Ο Ηρακλής είσαι Γιάννη; Φύγε… Παιδιά, τι κάνετε;».

Παρόλο που ο γιος της Ιωάννα Τούνη, ο μικρός Πάρης είναι εξοικειωμένος με τα φίδια, αφού ο πατέρας του Δημήτρης Αλεξάνδρου, έχει ένα για κατοικίδιο, η γνωστή influencer μάλλον έχει άλλη γνώμη για τα ερπετά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
«Ο Μπραντ Πιτ μου χαμογέλασε, κάναμε πρόβα τα λόγια μαζί» λένε συμμετέχοντες στη νέα ταινία που γυρίζεται στην Ύδρα
Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στο νησί στις αρχές Μαρτίου και να συνεχιστούν στη Νέα Μάκρη στον Ναυτικό Όμιλο και σε ένα ξενοδοχείο της περιοχής
Brad Pitt