Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Η έκπληξη από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους για τη Γιορτή της Μητέρας

Η Ιωάννα Τούνη έλαβε ένα εντυπωσιακό μπουκέτο με ροζ λουλούδια με την κάρτα «Στην καλύτερη μητέρα του κόσμου»

Η Ιωάννα Τούνη δεν σταματά να εκφράζει την αγάπη της στον γιο της, Πάρη. Μπορεί πριν από λίγους μήνες, η ίδια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να ακολούθησαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή και οι δύο τους ωστόσο, έχουν σε απόλυτη προτεραιότητα τον μικρό τους.

Για τον λόγο αυτό, o Πάρης ταξιδεύει συχνά ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ώστε να περνά χρόνο και με τη μαμά, Ιωάννα Τούνη και με τον μπαμπά του, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μέσα από τα stories στο instagram η Ιωάννα Τούνη την Κυριακή 11 Μαΐου αποκάλυψε την έκπληξη που δέχτηκε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους για τη Γιορτή της Μητέρας.

Όπως φαίνεται στις αναρτήσεις της, η influencer έλαβε ένα εντυπωσιακό μπουκέτο με ροζ λουλούδια με την κάρτα «Στην καλύτερη μητέρα του κόσμου».

«Από Πάρη και μπαμπά», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη

Λίγες ώρες αργότερα η Ιωάννα Τούνη έκανε ανάρτηση με τον γιο της για την Γιορτή της Μητέρας: «Η πιο αληθινή, κουραστική, όμορφη και μαγική αποστολή της ζωής μου: να είμαι η μαμά σου! Χρόνια μας πολλά, super mamas».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

 

Ιωάννα Τούνη

Ιδιαίτερη αναφορά της Ιωάννας Τούνη στην μητέρα της η οποία έφυγε από τη ζωή, λίγο καιρό πριν η ίδια μείνει έγκυος στον Πάρη. «Λείπεις μανούλα… Πολύ και πάντα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η ταινία «Δουνκέρκη» έγινε η πιο αγαπημένη στο Ηνώμενο Βασίλειο με θέμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Η ταινία «Δουνκέρκη» σκηνοθετημένη από τον Κρίστοφερ Νόλαν, με πρωταγωνιστές τον τραγουδιστή Χάρι Στάιλς και τους Κίλιαν Μέρφι και Μπάρι Κίογκαν, απεικονίζει την εκκένωση της Δουνκέρκης
Εικόνα από το τρέιλερ της ταινίας «Δουνκέρνη»
Άμπερ Χερντ: Γέννησε δίδυμα και μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία τους – «Η καρδιά μου ξεχειλίζει από χαρά»
«Το να γίνω μητέρα μόνη μου και με τους δικούς μου όρους, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα με τη γονιμότητα, ήταν η πιο ταπεινή εμπειρία της ζωής μου» γράφει η ηθοποιός
Άμπερ Χερντ