Lifestyle

Καλομοίρα: Βουτιές και αγκαλιές με τον Γιώργο στην πισίνα!

Δες φωτογραφίες της Καλομοίρας και του Γιώργου στην πισίνα

Στο Λουτράκι πέρασε ολιγοήμερες διακοπές αγκαλιά με τον σύζυγό της η Καλομοίρα Σαράντη. Το ζευγάρι απόλαυσε τις βουτιές και παιχνίδια μέσα στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου παρέα με το ζεύγος Λιάγκα.

 

Η νεαρή τραγουδίστρια που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού αποφάσισε να περάσει λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μαζί με τον Γιώργο και να πάρει δυνάμεις για την επόμενη χρονιά.

 

Σύμφωνα με το περιοδικό “HELLO!”, μάλιστα, η Καλομοίρα ετοιμάζεται να κάνει νέα βήματα στο χώρο της τηλεόρασης, καθώς θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν ένα μουσικό σόου για παιδιά, που θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.

Δες φωτογραφίες:

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Συνεπιμέλεια στην Ελλάδα: Από την αποκλειστική γονική μέριμνα στο νέο μοντέλο συν-ανατροφής και συνευθύνης
Ο Ν. 4800/2021 επαναπροσδιόρισε ριζικά το οικογενειακό δίκαιο, εισάγοντας τη συνεπιμέλεια ως βασική αρχή μετά τη διάσταση των γονέων, με κεντρικό άξονα το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού
Πηγή φωτό: iStock