25η Μαρτίου και η παράδοση προστάζει μπακαλιάρο με σκορδαλιά! Κι αν αρνείσαι να πλησιάσεις τη σκορδαλιά, μπορείς να απολαύσεις αυτό το νοστιμότατο ψαράκι που είναι και ένα από τα πιο “διαχειρίσιμα” ψάρια, μιας και έχει ελάχιστα κόκκαλα.
Τέσσερις συνταγές με μπακαλιάρο πανέ, ψητό, κοκκινιστό και μια συνταγή για light σκορδαλιά (αν είσαι fan), για να γιορτάσεις όπως πρέπει το έθιμο! Να ξέρεις πως ο μπακαλιάρος βοηθάει πολύ στη διατροφή σου γιατί είναι πολύ θρεπτικός και πλούσιος σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Β12 ενώ είναι χαμηλός σε λιπαρά! Και θυμήσου πως όλα κρίνονται από την ποσότητα και τον τρόπο που θα μαγειρέψεις το φαγητό σου.