Lifestyle

Make over! Αυτή η μεταμόρφωση είναι από τις πιο εντυπωσιακές που έχουν γίνει!

Θέλεις να ανανεώσεις κι εσύ την εμφάνισή σου και να πάρεις beauty μαθήματα;

Το make over, η αγαπημένη σας στήλη μέσα στο beauty, φιλοξένησε μια ακόμη αναγνώστρια! Η Κυριακή είναι συγγραφέας, μόλις εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο και δήλωσε συμμετοχή με αφορμή αυτό καθώς τους επόμενους μήνες θα έχει πολλές παρουσιάσεις του βιβλίου της και θέλει να πάρει ιδέες για τα beauty looks με τα οποία θα εμφανίζεται!

Εκτός αυτού, η Κυριακή είχε ένα ακόμη task να αντιμετωπίσει: έχει κάνει tattoo- μακιγιάζ σε μάτια, χείλη και φρύδια και ήθελε να δει αν και πώς θα μπορούσε να μεταμορφώσει το μακιγιάζ της με δεδομένο ότι πρόκειται για κάτι μόνιμο.

Το αποτέλεσμα; Kάνε κλικ εδώ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σόφη Πασχάλη: Μια γυναίκα στα μαύρα με αγκάλιασε τόσο σφιχτά και μου είπε λόγια που χαράχτηκαν μέσα μου
«Εκείνη την ημέρα βρισκόμουν με τους γονείς μου σε μια παραλία, όπου υπήρχε μια μικρή εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, που ήταν λες και με περίμενε» περιέγραψε η Σόφη Πασχάλη
Σόφη Πασχάλη