Κυριακή, 16 Ιουν.
31oC Αθήνα

Μαρία Κωνσταντάκη: Είχα να διαχειριστώ τη σχέση μου με το άλλο φύλο, ήμουν πολύ ευνουχιστική

Μαρία Κωνσταντάκη: Είχα να διαχειριστώ τη σχέση μου με το άλλο φύλο, ήμουν πολύ ευνουχιστική

«Έπρεπε να το δουλέψω αυτό το κομμάτι» παραδέχεται η Μαρία Κωνσταντάκη.

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της σειράς “Έρωτας φυγάς” έδωσε συνέντευξη η Μαρία Κωνσταντάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης (23.05.2024) στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” του MEGA, όπου και μίλησε τόσο για τη σχέση με το άλλο φύλο όσο και για τη μητρότητα.

«Με τους γονείς μου έχω περάσει στο στάδιο της κατανόησης, αλλά και ως προς τις δικές μου συμπεριφορές και θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Είμαι δηλωμένος μαμάκας, μεγαλώνοντας αισθάνεσαι τυχερός όταν οι γονείς σου είναι καλά».

«Είχα να διαχειριστώ τη σχέση μου με το άλλο φύλο, ήμουν πολύ ανταγωνιστική και πολύ ευνουχιστική και έπρεπε να το δουλέψω αυτό το κομμάτι.

Γενικά δουλεύω τον εαυτό μου και είμαι σε πολύ καλή φάση» δήλωσε χαρακτηριστικά η γοητευτική ηθοποιός.

   

«Ειδικά στους γονείς είναι που πρέπει να τους βάλεις όριο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τα παιδιά, δεν θέλω να ζήσω τη μητρότητα όμως. Μπαίνοντας στα 50 μπαίνεις σε ένα άλλο κομμάτι θεώρησης.

Είσαι σε πολύ ωραία φάση, να αφήσεις πράγματα που σε πιο μικρή ηλικία είχες ανασφάλεια. Δεν μου άρεσαν τα πόδια μου, το χαμόγελό μου, τα δόντια μου, η μύτη μου που την άλλαξα» πρόσθεσε ακόμα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρία Κωνσταντάκη στην ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις