Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μαρία Ματσούκα: “Ποτέ μου δεν ζήλεψα τη Δήμητρα”

H Μαρία Ματσούκα κάνει αλλαγή στο ρεπερτόριο της και μιλαέι για τους άνδρες, τα μπουζούκια και τη σχέση της με την αδερφή της Δήμητρα.

H Μαρία Ματσούκα κάνει αλλαγή στο ρεπερτόριο της και μιλαέι για τους άνδρες, τα μπουζούκια και τη σχέση της με την αδερφή της Δήμητρα.

Οι συνεργασίες της στο τραγούδι την οδήγησαν σε πιο λαϊκό ρεπερτόριο με τα χρόνια. Τώρα την συναντάμε στο πλευρό του Lava να απολαμβάνει την προσπάθεια σε ραπ μουσικά μονοπάτια. Όπως δηλώνει η ίδια, πάντα τραγουδούσε πιο σύγχρονο ρεπερτόριο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείο το λαϊκό τραγούδι. “Σχόχος μου είναι να κάνω κάτι προσωπικό δισκογραφικά, το οποίο θα έχει να κάνει με ποπ ακούσματα” αναφέρει στην συνέντευξή της στην Espresso της Κυριακής.

Όταν ερωτάται αν είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα απαντά χωρίς περιστροφές όχι. είναι δύσκολο να βρει τον κατάλληλο. Η Μαρία δεν έχει γευτεί ποτέ την άχαρη γεύση της χυλόπιτας και αυτό γιατί είναι στο θέμα του φλερτ πιο παραδοσιακή. Δεν κάνει ποτέ το πρώτο βήμα και αφήνει τον άνδρα να την πλησιάσει.

Διάβασε εδώ περισσότερα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε