Site icon NewsIT
00:10 Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Με ποιόν θα κάνει Χριστούγεννα η Δούκισσα Νομικού;

Η νεαρή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και να περάσει τέλειες γιορτές. Εμείς μάθαμε που θα βρίσκεται παραμονή Χριστουγέννων!!!

Αναμφισβήτητα αυτή η χρόνια ήταν η χρονιά της… Είχε και τις εύκολες στιγμές της, είχε και τις δύσκολες ,όμως, όπως και να το κάνουμε η ίδια σε καμία περίπτωση δεν βγήκε χαμένη μιας και σε μια τόσο δυσκολη τηλεοπτική σεζόν που κόσμος και ντουνιάς βρέθηκε εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας, εκείνη στάθηκε στην πρώτη τηλεοπτική γραμμή.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ωρα για την Δούκισσα Νομικού η οποία αυτές τις γιορτές έχει κάθε λογο να τις γιορτάσει με την καρδιά της. Εμεις ,λοιπον,καταφέραμε να μάθουμε αν μη τι άλλο που θα βρίσκεται την παραμονή των Χριστουγέννων!

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version