Lifestyle

Νέα μήνυση κατά γνωστού ηθοποιού – τραγουδιστή: Οι ώρες φρίκης στο σπίτι στο Μεταξουργείο

Άλλη μια μήνυση έχει ήδη κατατεθεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, σε βάρος γνωστού ηθοποιού και τραγουδιστή, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Πρόκειται για βιασμό 22χρονου (τότε) που έγινε το 2006, στο σπίτι του καταγγελλόμενου στο Μεταξουργείο.

Η μήνυση κατατέθηκε την περασμένη Πέμπτη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Real News. Ο ηθοποιός που καταγγέλλεται για βιασμό ήταν τότε φοιτητής στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Το θύμα, όπως αναφέρεται, γνώρισε τον ηθοποιό και τραγουδιστή σε καφέ όπου σύχναζαν και οι δυο. Ο άνθρωπος που κατανομάζεται στη μήνυση είναι γνωστός ηθοποιός – τραγουδιστής, που έχει στο βιογραφικό του πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές.

Click4more Δημήτρης Άνθης: Η σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό ηθοποιό – Πως συνδέεται με τον Νίκο Σ.

Ο άνδρας που καταγγέλλει το βιασμό του σύχναζε στο συγκεκριμένο καφέ γιατί εκεί δούλευε συγγενικό του πρόσωπο. Ο ηθοποιός του παρουσιαζόταν ως πρόσωπο με «υψηλές» γνωριμίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Μεταξύ των ατόμων που ο ηθοποιός – τραγουδιστής ανέφερε ότι ανήκουν στους φίλους του ήταν και γνωστός παράγοντας του θεάτρου, το όνομα του οποίου έχει επίσης απασχολήσει τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες συγκεντρώνοντας καταγγελίες για παρενοχλήσεις.

Κάποια στιγμή, ο μετέπειτα ηθοποιός κάλεσε τον 22χρονο (τότε) νεαρό στο σπίτι του στο Μεταξουργείο «να πιούν καφέ και να τα πουν». Ο νεαρός αποδέχθηκε την πρόσκληση, χωρίς να υποψιάζεται βέβαια τι θα επακολουθούσε. Όταν πήγε στο σπίτι του ηθοποιού, εκείνος τού επιτέθηκε και, όντας πιο γεροδεμένος, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον βιάσει. Κάποια στιγμή, φέρεται να λέει το θύμα, χτύπησε το τηλέφωνο του ηθοποιού. Αυτός απάντησε λέγοντας στον συνομιλητή του, κατά τον μηνυτή, «έλα από εδώ, εδώ τον έχω». Φράση που ίσως να σήμαινε και «κάλεσμα» σε κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Εκμεταλλευόμενος αυτές τις λίγες στιγμές που ο θύτης του χαλάρωνε την πίεση που του ασκούσε, κατάφερε να το σκάσει από το σπίτι στο Μεταξουργείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε το γατάκι της Άννας Μαρίας Βέλλη από καρκίνο: «Το σπίτι είναι σιωπηλό χωρίς τα νιαουρίσματά σου»
«Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι, αλλά αν κάνω λάθος… κι αν κάπου, κάπως, μπορείς να με βλέπεις ή να με νιώθεις… να ξέρεις: σ’ αγαπάω» γράφει η Άννα Μαρία Βέλλη
Η Άννα Μαρία Βέλλη 13
Ο Γιώργος Νταλάρας στο Θέατρο Παλλάς: «Στους δρόμους του Ρεμπέτικου»
Δύο μουσικές παραστάσεις για τη μουσική που εμβαθύνει στην ελληνική ψυχή κι έχει βοηθήσει καταλυτικά στην τοιχογραφία της συλλογικής κοινωνικής συνείδησης και του ήθους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού
Γιώργος Νταλάρας