Lifestyle

Ο Eminem έγινε παππούς στα 52 του – Γέννησε η κόρη του ένα υγιέστατο αγοράκι

Ο μικρός Elliot έχει ήδη κάτι κοινό με τον διάσημο παππού του

Ο Eminem για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι 52 ετών και ήδη παππούς! 

Η κόρη του Eminem, Hailie Jade και ο σύζυγός της Evan McClintock καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι που το ονόμασαν Elliot Marshall McClintock.

Η 29χρονη Hailie, ανακοίνωσε τη γέννησή του μωρού τους σήμερα Παρασκευή (04.04.2025) ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της μαζί με λεπτομέρειες για τη γέννησή του.

Ο μικρός Elliot γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 2025 και έχει ήδη κάτι κοινό με τον διάσημο παππού του.

Η Hailie έδωσε στον γιο της το μεσαίο όνομα «Marshall», το οποίο είναι το μικρό όνομα του πατέρα της.

«Ευτυχισμένη ημέρα τοκετού/ 3 εβδομάδςς στη Γη», έγραψε η Hailie στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailie Jade (@hailiejade)

Στις φωτογραφίες ο νεογέννητος Elliot φορά ένα μπλε πλεκτό ζακετάκι και στο προσκεφάλι της κούνιας του, είναι γραμμένο το όνομά του και η ημερομηνίας γέννησής του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέτρος Ιακωβίδης: «Διαχειρίζομαι με χαμόγελο τις δύσκολες συνεργασίες, έχει τύχει να χαλαστώ αλλά όχι να διακόψω»
«Ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου σε μια συνεργασία θα 'χει και άλλα καλά και άλλα κακά. Πρέπει, να δέχεσαι τον άλλον έτσι όπως είναι», εξήγησε ο τραγουδιστής
Πέτρος Ιακωβίδης
Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις με την εμφάνισή του σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα – «Δεν ήξερα πως υπήρχε πολιτικό κίνητρο»
«Βρέθηκα να εξαπατώμαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδώ», ανέφερε - Η ανάρτηση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Χρήστος Μάστορας 9