Lifestyle

Ο Γεράσιμος Μιχελής στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη: «Σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία για το “Πάρα Πέντε” με τον Γιώργο Καπουτζίδη»

Το συγκλονιστικό περιστατικό που περιέγραψε με θαυμαστή της σειράς

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Γεράσιμος Μιχελής και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο το πρωί της Τρίτης (15.07.2025). 

Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην θρυλική κωμική σειρά του MEGA, «Στο πάρα πέντε» στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Μάλιστα, ο Γεράσιμος Μιχελής αποκάλυψε και με ποια σκηνή είχαν σκάσει όλοι στα γέλια και δεν μπορούσαν να δουλέψουν. 

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2022, ο Γεράσιμος Μιχελής είχε μιλήσει στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και είχε αναφερθεί σε κομβικά σημεία της καριέρας του, ενώ έναν χρόνο νωρίτερα έκανε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση σε θεατρική πρεμιέρα. Όταν ερωτήθηκε πώς προέκυψε η συμμετοχή του στο «Πάρα Πέντε» του Γιώργο Καπουτζίδη, τόνισε: «Είχα δει τις “Σαββατογεννημένες”, του Γιώργου Καπουτζίδη, μου άρεσαν πολύ και λέω στη φίλη μου, που έγινε και κουμπάρα μου, τη Ράνια Σχίζα ότι θέλω να γνωριστώ με τον Καπουτζίδη και μου λέει να πάω μαζί της την επόμενη εβδομάδα που είχαν ραντεβού. Έτσι, λοιπόν, σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία».

Η πιο αστεία σκηνή του «Πάρα Πέντε»

Αμέσως μετά, ο Γεράσιμος Μιχελής ερωτήθηκε για την πιο αστεία στιγμή στη σειρά και αποκάλυψε ένα περιστατικό που δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε όλοι. 

«Θυμάμαι το περιβόητο πάρτι της φίλης της συμπεθέρας. Βγαίνω έξω έχοντας αγκαζέ από τη μια τη συμπεθέρα και από την άλλη τη Ζουμπουλία. Έλα όμως που έρχεται ως Σούπερμαν ο Παύλος Ορκόπουλος. Δεν μπορώ να συνηθίζει τη γελοιότητα του Παύλου, αλλά ούτε και οι άλλοι και μας πιάνουν γέλια όλους μας, δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε ούτε εμείς ούτε ο σκηνοθέτης», εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός είχε μιλήσει για το ακραίο περιστατικό που είχε βιώσει με κάποιον θαυμαστή του σίριαλ, που είχε ταυτίσει τους ρόλους με την πραγματικότητα. 

«Περπατώ στην Αθηνά και έρχεται κατά πάνω μου ένας με μια μηχανή. Τα χάνω. Και μου λέει “εγώ θα σε σκοτώσω πρώτος πριν προλάβεις να σκοτώσεις αυτούς” . Του λέω “είσαι καλά ρε άνθρωπε;” του λέω και ευτυχώς ήταν εκεί ένας αστυνομικός που σταμάτησε. Κάπως έτσι ηρέμησαν τα πράγματα. Ήταν πολύ τρομακτικό όλο αυτό για μένα», είχε αναφέρει, προσθέτοντας: «Μου πρότειναν έκτοτε τέτοιους ρόλους. Ο σκοτεινός, ο βλοσυρός, ο πολλά υποσχόμενος. Οι παραγωγοί μας θέλουν να κάνουμε ένα πράγμα. Εγώ κακός; Θα μου δίνουν λοιπόν όλους τους ρόλους του κακού. Μας χαρακτηρίζουν με ένα χαρακτηριστικό και το κουβαλάμε διά βίου».

Τέλος, ο Γεράσιμος Μιχελής είχε αναφερθεί και στην πρώτη του εμφάνιση στην Επίδαυρο, στο πλευρό του Αλέξη Μινωτή, ενώ παράλληλα μίλησε για την ποιητική συλλογή που έγραψε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Εβελίνα Παπούλια ξέσπασε σε κλάματα μετά την ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη: «Τρέμω, τα κορίτσια είναι ηρωίδες»
«Οι καταγγέλλουσες το κάνανε για όλες εμάς τις υπόλοιπες, είναι συγκινητικό, λυπάμαι πάρα πολύ για τον Πέτρο που πήρε όλο αυτόν τον άσχημο δρόμο, που έκανε τέτοια επιλογή για τον εαυτό του» είπε η Εβελίνα Παπούλια
Εβελίνα Παπούλια
Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μακάρι να μην κατέληγε έτσι αυτή η φιλία»
Τύψεις πρέπει να έχουν οι Πόντιοι Πιλάτοι, αυτοί που κοιτούν από μακριά μην χαλάσουν την βολή τους, με αυτούς η κοινωνία δεν πάει μπροστά» τονίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Πέτρο Φιλιππίδη που κρίθηκε ένοχος για 2 απόπειρες βιασμού
Σπύρος Μπιμπίλας - Πέτρος Φιλιππίδης 1