Πρωτόγνωρες στιγμές ευτυχίας για τον πρώην περιφειριάρχη Αττικής
Ο Γιώργος Πατούλης βιώνει πρωτόγνωρες στιγμές ευτυχίας από τον περασμένο Φεβρουάριο, που ήρθε στη ζωή ο δεύτερος γιος του, καρπός του έρωτά του με τη Νάνσυ Κοιλού.
Το μωράκι καθημερινά μεγαλώνει και ο Γιώργος Πατούλης με κάθε ευκαιρία μοιράζεται δημοσίως κάποιες στιγμές που περνάει μαζί του, φανερώντας το πόσο χαρούμενος και ανανεωμένος είναι από τότε που γεννήθηκε ο γιος τους.
Μάλιστα, την Κυριακή (08.06.2025) ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής πήγε οικογενειακώς στην παραλία και έκανε μπάνιο στη θάλασσα μαζί με τον γιο του. Αυτό ήταν το πρώτο της ζωής του για τον τεσσάρων μηνών μπόμπιρα.
«Καλή Κυριακή σε όλους. Το πρώτο μας μπάνιο. Καλό Καλοκαίρι να έχουμε», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Πατούλης.
Παράλληλα η Αναστασία Κοιλού μοιράστηκε μία ακόμα φωτογραφία του μικρούλη να κοιμάται στην ξαπλώστρα της παραλίας και την αναδημοσίευσε και ο περήφανος πατέρας.
Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Πατούλης είχε αποκαλύψει ότι το προσεχές καλοκαίρι θα βαφτίσουν τον γιο του, ο οποίος θα πάρει το όνομα Νικόλας.
«Η βάπτιση θα γίνει μετά το καλοκαίρι, να έχει μεγαλώσει και λίγο ο γιος μας. Υπάρχουν πάρα πολλοί φίλοι που θα θέλανε να γίνουν νονοί. Εμείς θα επιλέξουμε ένα ζευγάρι που είμαστε κοντά, γιατροί και οι δυο και αγαπούν πολύ τον Νικόλα», είχε αναφέρει στην εκπομπή «Super Κατερίνα», προσθέτοντας για τον γιο του τα εξής: «Είναι μοναδικές στιγμές. Και μόνο το χαμόγελό του, το κάθε βλέμμα του, σβήνει την κάθε κούραση που η μητέρα του νιώθει ως θηλάζουσα μαμά. Κακά τα ψέματα η μάνα τα περνάει όλα, ειδικά αυτό το πρώτο διάστημα. Αλλά θέλω να είμαι δίπλα και να ζω αυτές τις στιγμές».