Lifestyle

Ο Γιώργος Τσαλίκης διέκοψε συναυλία του γιατί νόμιζε ότι τον σημαδεύουν με όπλο: «Λέω “μ@λ@@α έτσι θα πεθάνω”»

Ο γνωστός τραγουδιστής μπέρδεψε τον φωτογραφικό φακό μίας φωτογράφου με... όπλο

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη στην Κόρινθο και ο γνωστός τραγουδιστής διέκοψε ξαφνικά το τραγούδι του για να εξομολογηθεί στο κοινό αυτό που πίστευε ότι του είχε συμβεί.

Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε το Loutrakitv.gr, ο Γιώργος Τσαλίκης ενώ τραγουδούσε είδε μία γυναίκα με ρούχα παραλλαγής να κρατάει κάτι στα χέρια και να τον… σημαδεύει. Ο τραγουδιστής σάστισε για λίγο διότι πίστεψε ότι επρόκειτο για όπλο! Ωστόσο η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική, καθώς η γυναίκα ήταν φωτογράφος και τον «σημάδευε» με τον φακό της. 

«Παιδιά ακούστε τι έπαθα τώρα. Είναι μια κυρία πίσω στα δεξιά, φωτογράφος, η οποία φοράει στρατιωτικά λες και είναι στο Τεπελένι. Είναι με τον φακό και βλέπω κάτι να γυαλίζει και λέω “μ@λ@@α έτσι θα πεθάνω”. Σας το ορκίζομαι.

Προσπαθούσα να καταλάβω, αν με σημαδεύει με όπλο. Μου έκοψες την ψυχή. Λέω έτσι θα πάω, στο Δοξαπατρί, θα φύγω με φόντο το δέντρο», είπε στο κοινού που έδωσε το «παρών» στη συναυλία του ο Γιώργος Τσαλίκης. 

Το σχετικό βίντεο δημοσιεύθηκε στο Loutrakitv.gr και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Λάκης Γαβαλάς χαρίζει red carpet στιγμές στην καρδιά της Ερμού – Μια «street» style πασαρέλα στη γιορτινή Αθήνα powered by ΣΚΡΑΤΣ
Με tips για glam εμφανίσεις ενόψει των Χριστουγέννων, ο Λάκης Γαβαλάς, μέσα από τη διαδικτυακή εκπομπή του «Κόκκινο Χαλί», με χορηγό το ΣΚΡΑΤΣ, έφερε τη δική του εκδοχή για «red carpet» looks στο κέντρο της πόλης
Λάκης Γαβαλάς