Lifestyle

Ο Μύρωνας Στρατής θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά: Έγκυος σε κορίτσι η Κατερίνα Ζαπάρδα

Ο Μύρωνας Στρατής και η Κατερίνα Ζαπάρδα έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2020 και ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο

Μεγαλώνει η οικογένεια του Μύρωνα Στρατή καθώς η σύζυγός του, η Κατερίνα Ζαπάρδα, μέσα στους επόμενους μήνες θα φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδί τους.

Τόσο ο Μύρωνας Στρατής και η Κατερίνα Ζαπάρδα, όσο και ο 5χρονος γιος τους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας λόγω τους του νέου μέλους της οικογένειάς τους που βρίσκεται «καθ’ οδόν».

Την χαρούμενη είδηση έκανε γνωστή η Real Life που στο ρεπορτάζ της αναφέρει πως μπαμπάς και μαμά θα υποδεχθούν σε λίγους μήνες ένα κοριτσάκι.

Ο Μύρωνας Στρατής και η Κατερίνα Ζαπάρδα έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2020 και ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις είναι ελάχιστες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέτρος Ιακωβίδης: «Διαχειρίζομαι με χαμόγελο τις δύσκολες συνεργασίες, έχει τύχει να χαλαστώ αλλά όχι να διακόψω»
«Ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου σε μια συνεργασία θα 'χει και άλλα καλά και άλλα κακά. Πρέπει, να δέχεσαι τον άλλον έτσι όπως είναι», εξήγησε ο τραγουδιστής
Πέτρος Ιακωβίδης
Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις με την εμφάνισή του σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα – «Δεν ήξερα πως υπήρχε πολιτικό κίνητρο»
«Βρέθηκα να εξαπατώμαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδώ», ανέφερε - Η ανάρτηση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Χρήστος Μάστορας 7