Lifestyle

Ο Νίκος Αλιάγας βρέθηκε στα Sephora!

Στα καταστήματα Sephora βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Νίκος Αλιάγας... Το TLIFE ήταν εκεί!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στα καταστήματα Sephora στο “Golden Hall”, αφού εκεί βρέθηκε ο Νίκος Αλιάγας για να παρουσιάσει το νέο αρωματικό χώρου που σχεδίασε.


 
Ο γοητευτικός παρουσιαστής με τη γαλλική προφορά βρέθηκε σήμερα στα Sephora για να προωθήσει τη νέα σειρά αρωματικών χώρου που έχει σχεδιάσει με το όνομα “A tout a l’heure”. Πρόκειται για 2 limited edition προϊόντα ένα κερί και ένα αρωματικό χώρου που θα τα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.


 

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στο “Golden Hall”, όπου υπέγραψε τις συσκευασίες με τα αρωματικά χώρου που έχει δημιουργήσει, για τους θαυμαστές του και μίλησε με όσους πήγαν στο κατάστημα για να τον γνωρίσουν από κοντά.
 
Το TLIFE βρέθηκε εκεί και σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες του Νίκου Αλιάγα.
 
Δες φωτογραφίες από την εμφάνισή του στο Sephora:


Ο Νίκος Αλιάγας με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Σελίνα Γκόμες!


Ο Κωνσταντίνος Δαραμούσκας (περιφερειακός καταστήματος), η διευθύντρια Νατάσα Πάνου, ο Νίκος Αλιάγας, η Σελίνα, η Στεφανί Σεπτιέ και ο εμπορικός διευθυντής Kalid Lanssari!
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η αποστομωτική απάντηση της Τζένιφερ Λόπεζ στους επικριτές της για το ντύσιμό της: «Αν είχατε το σώμα μου, θα ήσασταν κι εσείς γυμνοί»
«Λένε: “Γιατί βγάζει έτσι φωτογραφίες, γιατί ντύνεται πάντα έτσι, γιατί δεν ντύνεται σύμφωνα με την ηλικία της;”», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια
Τζένιφερ Λόπεζ 9