Lifestyle

Ο Χ. Βασιλόπουλος ήρθε στην Ελλάδα και παντρεύεται! Τι λέει στο TLIFE

Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος που έχει φύγει στην Αμερική για να κάνει την τύχη του ήρθε στην Ελλάδα για να παντρευτεί την εκλκτή της καρδιάς του!

Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος που έχει φύγει στην Αμερική για να κάνει την τύχη του ήρθε στην Ελλάδα για να παντρευτεί την εκλκτή της καρδιάς του, Αντωνία Βεντούρα.

Οι δυο τους έδωσαν τους μυστικούς όρκους αιώνιας αγάπης και αποφάσισαν ότι ήρθε η στιγμή να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον Θεού και ανθρώπων, με φόντο την Κεφαλονιά το Σάββατο.

Το TLIFE πέτυχε τον ηθοποιό λίγο πριν φύγει για τις διακοπές του στην Ιθάκη. “Είμαστε δυο μέρες στην Ελλάδα. Πάμε Ιθάκη. Ο γάμος θα γίνει στην Κεφαλονιά. Θα προσπαθήσουμε να μην έχει φωτογράφους κλπ. Θέλουμε αυτές οι στιγμές να είναι για μας!”

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Συνεπιμέλεια στην Ελλάδα: Από την αποκλειστική γονική μέριμνα στο νέο μοντέλο συν-ανατροφής και συνευθύνης
Ο Ν. 4800/2021 επαναπροσδιόρισε ριζικά το οικογενειακό δίκαιο, εισάγοντας τη συνεπιμέλεια ως βασική αρχή μετά τη διάσταση των γονέων, με κεντρικό άξονα το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού
Πηγή φωτό: iStock