Site icon NewsIT

Όσκαρ… απιστίας!

17.04.2010 | 13:00
Όσκαρ… απιστίας!

Αν υπήρχε αυτή η κατηγορία στα βραβεία Oscar τότε πολλοί σταρ, ηθοποιοί και μη, θα σήκωναν το χρυσό αγαλματάκι…

Η πιο πρόσφατη και πολυσυζητημένη απιστία είναι αυτή του άντρα της ηθοποιού Sandra Bullock, η οποία έκανε την ηθοποιό να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της!

Ο Tiger woods μόλις πριν από μερικούς μήνες ομολόγησε δημόσια πολλές από τις απιστίες του, κατά την διάρκεια του γάμου του. Μάλιστα ο συνολικός αριθμός των στιγμών που ο Tiger απάτησε τη σύζυγό του, ξεπερνά τις 2.000 φορές!

 Ένα άλλο σκάνδαλο απιστίας στο Hollywood ήταν αυτό του Jude Law προς τη Sienna Μiller, όταν ο Βρετανός γόης παραδέχτηκε πως διατηρούσε κρυφή σχέση με την νταντά των παιδιών του, από τον πρώτο γάμο του.

Πριν από δεκαπέντε χρόνια ο γοητευτικός Hugh Grant έβγαινε με την Elizabeth Harley.

Eκείνη την χρονιά ο πετυχημένος ηθοποιός είχε συλληφθεί από την αστυνομία λόγω προσβολής της δημόσιας αιδούς, καθώς πιάστηκε να ερωτοτροπεί με μια ιερόδουλη μέσα στο αυτοκίνητο του στο Hollywood.

 

Ενώ η Jessica Simpson ήταν παντρεμένη με τον Nick Lachey, πιάστηκε το 2004 να διατηρεί κρυφό δεσμό με τον αρχηγό των Maroon 5 Αdam Levine. Μετά από δύο χρόνια ο φακός τους συνέλαβε σε γνωστό εστιατόριο και το επόμενο πρωί η εκρηκτική ξανθιά φορούσε το μπλουζάκι του Levine.


Αν και η Μ
eg Ryan με τον Dennis Quaid ήταν παντρεμένοι δέκα χρόνια, ο γάμος τους διαλύθηκε όταν η Μeg έκανε παράνομο δεσμό με τον ”μονομάχο” Russel Crow.

Μια ακόμη μεγάλη απιστία που έχει γραφτεί στην ιστορία είναι το σκάνδαλο Lewinsky τον καιρό που πρόεδρος της Αμερικής ήταν ο Bill Clinton και απάτησε την γυναίκα του με την γραμματέα του Μonica Lewinsky

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version