Site icon NewsIT
10:06 | 14.07.25

Πέτρος Κουσουλός: Νέα ανάρτηση από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του γιου του – Αποκάλυψε το όνομά του

Πέτρος Κουσουλός

Πέτρος Κουσουλός / NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Newsit Newsroom

«Και ξαφνικά, όχι εντελώς ξαφνικά αλλά μετά από προσμονή 9 μηνών ήρθε στη ζωή ο υιός μας» έγραψε ο Πέτρος Κουσουλός

Ο Πέτρος Κουσουλός έγινε πατέρας για 4η φορά και όπως αποκάλυψε σε νέα του ανάρτηση από το μαιευτήριο, ο γιος του θα ονομαστεί Γιώργος. Η σύζυγός του παρουσιαστή, Ευαγγελία Γκαράνη, γέννησε το πρωί της Κυριακής (13-07-2025) το δεύτερο παιδάκι τους. Πρόκειται για τον πρώτο γιο της οικογένειας, αφού ο δημοσιογράφος έχει ακόμα τρεις κόρες από τους δύο γάμους του.

Σε νέα εικόνα που δημοσίευσε από το μαιευτήριο, ο Πέτρος Κουσουλός κοιτάει τον φωτογραφικό φακό και χαμογελάει. Η Ευαγγελία Γκαράνη έχει στο κρεβάτι του δωματίου τον μπέμπη και πιθανότατα τον θηλάζει.

«Και ξαφνικά, όχι εντελώς ξαφνικά αλλά μετά από προσμονή 9 μηνών ήρθε στη ζωή ο υιός μας! Ο Γιώργος Κουσουλός ο οποίος κατέφτασε στον κόσμο, συνοδευόμενος από 1.000 αγγελάκια, στις 11.22 το πρωί. Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου εδώ στο Χ για τις ευχές! Ευχαριστώ τον ιατρό μας Παναγιώτη Τζωνη και φυσικά το Μαιευτήριο Μητέρα για τον τέλειο τοκετό» έγραψε ο Πέτρος Κουσουλός.

Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε μετά τον τοκετό, ο Πέτρος Κουσουλός κοιτάει τον φωτογραφικό φακό, με την ευτυχία αποτυπωμένη στο πρόσωπό του. Στέκεται πάνω από το κρεβάτι της συζύγου του, η οποία ανακουφισμένη, ζει με τον δικό της τρόπο τις στιγμές.

Η ανάρτηση του Πέτρου Κουσουλού

Τον Απρίλιο του 2024, ο Πέτρος Κουσουλός είχε μιλήσει για το διαζύγιο και τον γάμο του με την Ευαγγελία Γκαράνη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ. Ο δημοσιογράφος έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 και ετοιμάζεται για τη νέα εκπομπή του.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version