Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ποιοι είναι οι ζηλιάρηδες του ζωδιακού κύκλου και πώς το δείχνουν;

ζώδια και ζήλια

H ζήλια είναι ένα φυσικό ανθρώπινο συναίσθημα που όλοι βιώνουμε κατά καιρούς, είτε νιώθουμε φθόνο για τον σύντροφό μας ή για την καριέρα ενός φίλου, είτε απλώς νιώθουμε ζήλια για κάτι που δεν έχουμε. Συμβαίνει και στα καλύτερα παιδιά!

Η αλήθεια είναι όμως, ότι μερικοί άνθρωποι ζηλεύουν περισσότερο από άλλους. Ένας πιθανός λόγος; Η εποχή του χρόνου που γεννήθηκαν! Η αστρολογία είναι αυτή, λοιπόν, που ρίχνει φως στην υπόθεση «ζώδια και ζήλια».

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συνεργασίας και της ισορροπίας, του αρέσει να μοιράζεται άρα και να είναι σε σχέση. «Όταν οι Ζυγοί είναι σε μια ρομαντική σχέση, η ζήλια τους εμφανίζεται συνήθως όταν βλέπουν ένα πιο καυτό ή πιο ιδανικό ζευγάρι», λέει ο αστρολόγος Ryan Marquardt.

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να έχουν ήδη μια υπέροχη σχέση, θα συνεχίσουν να ζηλεύουν τους άλλους. Για τους ελεύθερους Ζυγούς, μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερο. «Συνήθως μιλούν αρνητικά για τα ζευγάρια δημοσίως ή κάνουν αγενείς παρατηρήσεις για τα φλερτ των καλύτερών τους φίλων, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι οι ίδιοι το κέντρο του ενδιαφέροντος κάποιου άλλου», προσθέτει.

Το καλό με τη ζήλια ενός Ζυγού είναι ότι συνήθως περνάει. Σύντομα θα επιστρέψουν στον ρομαντικό, γοητευτικό εαυτό τους.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ας είμαστε επιφυλακτικοί, γιατί ζήλια και Παρθένος πάνε μαζί! Κυβερνούμενοι από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας σύμφωνα με τον αστρολογικό οδηγό, μπορούν να είναι «κοφτεροί» με τη γλώσσα τους όταν αισθάνονται φθόνο.

Σε γενικές γραμμές, θέλουν να είναι η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού τους και τις περισσότερες φορές, η συμπεριφορά τους προέρχεται από μία καλόκαρδη πηγή – αυτό, όμως, δεν ισχύει πάντα!

Καρκίνος (20 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος είναι βασικό ζώδιο του νερού, που σημαίνει ότι μπορεί να είναι αρκετά ισχυρό με τα συναισθήματά του. Αν ένας Καρκίνος είναι ζηλιάρης, θα το καταλάβεις, «βγάζει μάτι»! Ενώ αυτό το ζώδιο απολαμβάνει να φροντίζει άλλους ανθρώπους, όταν επιλέγετε να ζητήσετε συμβουλές ή φροντίδα από κάποιον άλλον πέρα από αυτόν, ο Καρκίνος το βλέπει αυτό ως σημάδι απόρριψης.

Θα το χρησιμοποιήσει ως ευκαιρία για να δει με κακία το άλλο άτομο στο οποίο απευθύνεστε. Δεν είναι επειδή δεν του αρέσει το άτομο αυτό, απλώς είναι πληγωμένος που βρήκατε κάποιον άλλο για να σας βοηθήσει!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει μεγαλύτερη φήμη για τη ζήλια του, από τον σεξουαλικό Σκορπιό! «Θέλουν αυτό που έχεις, και όταν δεν μπορούν να το αποκτήσουν, θα αρχίσουν να αξιοποιούν τα παιχνίδια εξουσίας και να ελέγχουν τη δυναμική σου ως μέσο διοχέτευσης της εκδικητικής και φθονερής ενέργειας τους», λέει ο αστρολόγος Marquardt.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέοντας αποτελεί ένα από τα πιο ζηλόφθονα ζώδια του ζωδιακού. Ζηλεύει τη δόξα του άλλου, τα περισσότερα χρήματά του, τις γνωριμίες του, την καλύτερη δουλειά του, ακόμη και την τύχη του! Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να μη ζηλέψει κάποιον που προσπαθεί να κατακτήσει το δικό του σύντροφο!

Ο σύντροφός του δεν είναι για εκείνον μόνο ο άνθρωπός του, αλλά και «απόκτημά» του. Η ζήλια δε λειτουργεί αγνά για το συγκεκριμένο ζώδιο, το κάνει επιθετικό και νευρικό και πάνω στην προσπάθειά του να έχει πάντα το πάνω χέρι, χάνει τον έλεγχο.

Πηγή: bestlifeonline.com

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις