Site icon NewsIT

Ποιόν ήρωα της Marvel θέλει να υποδυθεί ο Ράιαν Γκόσλινγκ;

15.07.2022 | 16:55
Ποιόν ήρωα της Marvel θέλει να υποδυθεί ο Ράιαν Γκόσλινγκ;

Ryan Gosling poses on the red carpet before the world premiere of Netflix's "The Gray Man" at TCL Chinese Theatre in Los Angeles, California, U.S. July 13, 2022. REUTERS/David Swanson

Μπορεί η Marvel να μην έχει προτείνει ακόμα στον Ράιαν Γκόσλινγκ να «εισέλθει» στο σύμπαν της, αλλά ο ηθοποιός φαίνεται πως ενδιαφέρεται πολύ να υποδυθεί έναν υπερήρωα. Μάλιστα, έχει αποφασίσει και ποιον.

Μιλώντας στο podcast «Happy Sad Confused» και στον Τζος Χόροβιτς, ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποκάλυψε έναν ήρωα των κόμικ της Marvel που θα ήθελε πολύ να υποδυθεί. Και αυτός είναι ο «φλεγόμενος» Ghost Rider.

Ο Τζος Χόροβιτς έγραψε στο instagram: «Ο Ράιαν και εγώ συζητήσαμε για τις φήμες για τον Nova, οι οποίες είπε ότι δεν είναι αληθινές» αναφερόμενος σε δημοσιεύματα ότι ο Γκόσλινγκ ήταν σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Nova, γνωστό και ως Ρίτσαρντ Ράιντερ της σειράς κόμικ «The New Warriors».

Συνέχισε αναφέροντας «τη μυστική» επιθυμία του Ράιαν Γκόσλινγκ και τον σούπερ – ήρωα που θα ήθελε να ενσαρκώσει. «Σήμερα το πρωί ο Ράιαν επικοινώνησε για να μου πει ότι υπάρχει ένας υπερήρωας που θέλει να υποδυθεί… αυτός είναι ο Ghost Rider», έγραψε.

GHOST RIDER [2007] – Official Trailer (HD)

Ο υπερήρωας – αναβάτης μοτοσικλέτας, το κεφάλι του οποίου είναι ένα φλεγόμενο κρανίο, είχε ενσαρκωθεί παλαιότερα από τον Νίκολας Κέιτζ, σε δύο ταινίες, το «Ghost Rider» του 2007 και «Ghost Rider: Spirit of Vengeance» του 2011. Κάτι που σημαίνει πως, αν γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του Ράιαν Γκόσλινγκ, η σύγκριση του με τον…παλιό Ghost Rider, θα είναι αναπόφευκτη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version