Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ποιος πολύτιμος λίθος ταιριάζει στο ζώδιό σου;

ζώδια και πολύτιμοι λίθοι

Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι η αστρολογία σχετίζεται μόνο με τους πλανήτες, τον ωροσκόπο και τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που γεννήθηκαν κάτω από κάθε αστερισμό, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι! Οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι κάθε αστερισμού έχουν εξίσου σημαντική σύνδεση με τους πλανήτες μας.

Οι γενέθλιες πέτρες υπάρχουν από τον 5ο αιώνα και η ιστορία τους σχετίζεται με τις 12 πέτρες του Aaron, τους 12 μήνες του χρόνου και, συνεπώς, τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Πιστεύεται ότι κάθε πέτρα συνδέεται με την κοσμική ευθυγράμμιση και όσοι επιλέγουν πέτρες που είναι ευθυγραμμισμένες με τον μήνα γέννησής τους, θα καρπωθούν τα οφέλη τους.

Η επίδραση των γενέθλιων λίθων

Οι λίθοι που συνδέονται με το ζώδιο μας, «γνωρίζουν» ακριβώς τι χρειαζόμαστε και μπορούν να φέρουν τις βαθιές θεραπευτικές τους ικανότητες στον κόσμο μας. Η πνευματική ενέργεια τους, μας βοηθά να σταθεροποιήσουμε το μυαλό μας, να μας ηρεμήσει και να μας δώσει μια δόση δύναμης, ανάλογα με το τι χρειαζόμαστε εκείνη τη στιγμή. Λειτουργούν, επίσης, σε αρμονία, τόσο με την ψυχή μας, όσο και με τον ευρύτερο κόσμο. Όταν αποκτήσουμε το γενέθλιο λίθο μας, πιθανότατα να διαπιστώσουμε ότι οι δυνάμεις μας ξαφνικά αυξάνονται!

Κριός: Διαμάντι

Το διαμάντι, είναι ένα ισχυρό σύμβολο φωτός και πίστης, τα οποία είναι χαρακτηριστικά του φλογερού Κριού. Έχει υψηλή συχνότητα και μπορεί να βοηθήσει στην εσωτερική «όραση», δηλαδή στην αυτοκριτική και τη συναισθηματική νοημοσύνη.

Ταύρος: Σμαράγδι

Ως ο λίθος της τύχης, το σμαράγδι αντιπροσωπεύει την αγάπη και την ατελείωτη υπομονή. Είναι, επίσης, ο λίθος της Αφροδίτης, η οποία είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του Ταύρου, καθιστώντας τον ένα μοναδικό ταίρι, που λάμπει σε όλες τις περιπτώσεις!

Δίδυμος: Ακουαμαρίνα

Με υψηλή ενέργεια ενσυναίσθησης, οι Δίδυμοι μπορούν να επωφεληθούν πολύ από την έντονη ενέργεια του Ακουαμαρίνα. Η γαλαζοπράσινη πέτρα λειτουργεί, μεταξύ άλλων, και σε θέματα επικοινωνίας, χάρη στη σύνδεσή της με τα σημεία του λαιμού και της καρδιάς.

Καρκίνος: Φεγγαρόπετρα

Το μυστικιστικό φως της φεγγαρόπετρας λάμπει με βαθιά δημιουργικά και θηλυκά vibes, προσκαλώντας όσους εμπίπτουν στο ζώδιο του Καρκίνου, να σταθούν σταθερά στα πόδια τους χωρίς να αφήσουν την απλότητά τους.

ρουμπίνι

Λέων: Ρουμπίνι

Η κόκκινη καρδιά που κρύβει το ρουμπίνι, επιτρέπει στο κέφι και το πάθος του Λέοντα για ζωή, να «οργιάσει». Είναι ένας εξαιρετικός θεραπευτής σχέσεων και συνδέεται με τα ρομάντζα που τροφοδοτούν μερικές φορές το δράμα, κάτι που τόσο λατρεύει ο Λέων!

Παρθένος: Μπλε ζαφείρι

Σοφία, ελπίδα και πίστη ρέουν μέσα από τον αρχαίο πολύτιμο λίθο του αστραφτερού μπλε ζαφειριού. Για τους Παρθένους, που τείνουν να σκέφτονται υπερβολικά και να κάνουν αυτοκριτική, το ζαφείρι ηρεμεί τα πνεύματα και διατηρεί την ισορροπία.

Ζυγός: Οπάλιο

Ο κυρίαρχος γενέθλιος λίθος για τον Ζυγό είναι το οπάλιο ή οπάλι. Οι ιριδίζουσες και παιχνιδιάρικες αποχρώσεις του λίθου αυτού, διαχέουν μια θετική λάμψη και ενθαρρύνουν τους Ζυγούς να απομακρυνθούν από τους τοξικούς ανθρώπους, για να βάλουν πρώτα τις δικές τους ανάγκες.

Σκορπιός: Αχάτης

Η «οικογένεια» του αχάτη κάνει το απόλυτο ταίριασμα με τον Σκορπιό. Η ποικιλία Blue Lace συνδέεται με τις επικοινωνιακές δεξιότητες, ενώ η Moss ισορροπεί την ενέργεια μεταξύ της Μητέρας Φύσης και της ψυχής.

Τοξότης: Μπλε τοπάζιο

Ένας τρόπος για να καθαρίσουν οι Τοξότες την αύρα τους και να αφήσουν πίσω όλα όσα τους κρατούν εκτός ισορροπίας, είναι η καθαρή ροή του μπλε τοπαζίου. Γνωστό και ως πέτρα της επικοινωνίας, αποτελεί έναν εκπληκτικό λίθο για τους συγγραφείς.

μαύρη τουρμαλίνη

Αιγόκερως: Μαύρη τουρμαλίνη

Οι Αιγόκεροι μπορούν να στραφούν ελάχιστα προς την ευαίσθητη τους πλευρά, ευτυχώς, όμως, η μαύρη τουρμαλίνη προστατεύει καλά το πνεύμα και την ψυχή τους, από αρνητικές επιθέσεις και ζήλια, που μπορεί να διαταράξουν την καρδιά τους!

Υδροχόος: Γρανάτης

Ο γρανάτης είναι ένας πολύ σημαντικός λίθος για τον Υδροχόο. Το πάθος του, που σιγοβράζει και η φλογερή δύναμή του, είναι ό,τι πρέπει για να κρατήσει έναν Υδροχόο αφοσιωμένο. Το ζεστό φως του βοηθά, επίσης, να μαλακώσει το, μερικές φορές, φαινομενικά παγωμένο άκρο της προσωπικότητας του συγκεκριμένου ζωδίου.

αμέθυστος

Ιχθύς: Αμέθυστος

Οι Ιχθύς θα βρουν μια φωτεινή δύναμη στην πέτρα του αμέθυστου. Είναι ένας λίθος που βοηθά το ξέφρενο πάρτι συναισθημάτων των Ιχθύων, να παραμείνει συνδεδεμένο με τη φύση του!

Πηγή: tinyrituals.co

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις