Το παγωτό είναι μια καλοκαιρινή υπόθεση που τείνει να γίνει αγαπημένη συνήθεια όλες τις εποχές. Φυσικά και όλες μας θέλουμε να εντυπωσιάσουμε φτιάχνοντας το δικό μας παγωτό και για έναν παραπάνω λόγο: μπορούμε να έχουμε απόλυτο έλεγχο των συστατικών και των θερμίδων. Όπως ξέρεις, το παγωτό αποτελείται κατά κύριο λόγο από γάλα και άλλα συστατικά όπως αυγό, κρέμα γάλακτος, κακάο κ.ο.κ. Επίσης πάντα αναζητάς μια πολύ εύκολη συνταγή για παγωτό γιατί δεν σκοπεύεις να περάσεις ώρες ατελείωτες στην κουζίνα!
Ήρθε η ώρα να σου δώσουμε ένα πολύτιμο χέρι βοήθειας και να σου ανατρέψουμε το… κατεστημένο του γάλακτος! Ναι, το παγωτό μπορεί να φτιάχνεται πανεύκολα, με μόνο ένα υλικό και αυτό ΔΕΝ είναι το γάλα! Αυτό το παγωτό λοιπόν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΡΜΠΕ! Επίσης είναι ιδανικό για όποιον έχει δυσανεξία στη λακτόζη (παιδί ή ενήλικα) ή όποιον ακολουθεί χορτοφαγική διατροφή. Και φυσικά είναι απόλυτα οικονομικό αφού χρειάζεσαι μόνο ένα υλικό!