Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αγορά είναι ελεύθερη, αυτό είναι θεμιτό, να προσεγγίζεις κάποιον από άλλη εκπομπή

«Θα δούμε τι θα γίνει με την ώρα της εκπομπής. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη» πρόσθεσε η παρουσιάστρια

«Πολλές φορές με προσεγγίζουν άνθρωποι που είναι σε άλλες εκπομπές και μου λένε αν ανοίξει κάποια θέση να τους σκεφτούμε κτλ», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου, στο πλαίσιο της παρουσίας της σε βραδινό event. Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλι για τα επόμενα δυο χρόνια.

«Θα δούμε τι θα γίνει με την ώρα της εκπομπής. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη. Εμείς έχουμε δώσει το ελεύθερο στο κανάλι να αποφασίσει πώς θα κινηθεί το ωράριο της εκπομπής. Σε πρωινή ώρα θα είμαστε πάντα, μη φανταστείτε ότι θα μεσημεριάσει», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σε ερώτηση για τις φήμες που ήθελαν τη Φαίη Σκορδά να διεκδικεί τον Νίκο Συρίγο, η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε: «Δεν ίσχυε αυτό και το ξέρω γιατί με πήρε η Φαίη τηλέφωνο. Ένιωσε άσχημα και με πήρε τηλέφωνο.

Η αγορά είναι ελεύθερη, αυτό είναι θεμιτό, να προσεγγίζεις κάποιον από άλλη εκπομπή. Δεν είναι κατακριτέο, εγώ δε νιώθω ωραία. Πολλές φορές με προσεγγίζουν άνθρωποι που είναι σε άλλες εκπομπές και μου λένε αν ανοίξει κάποια θέση να τους σκεφτούμε κτλ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Καίτη Γαρμπή σε ντουέτο έκπληξη με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά τραγουδά τη διαχρονική επιτυχία «Το Λάθος Μου»
Το ντουέτο δίνει συνέχεια στο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή που θα κυκλοφορήσει σύντομα και στο οποίο μοιράζεται επιτυχίες του Φοίβου με άνδρες συναδέλφους της
Δημήτρης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή