Lifestyle

Σοφία Βογιατζάκη: Στην Αυστραλία που είχαμε πάει για το «Είσαι το ταίρι μου» έτρωγαν βατράχι μπέργκερ, εγώ όχι

«Είναι ερωτική η σχέση μου με το φαγητό, δεν το βλέπεις;», λέει η Σοφία Βογιατζάκη.

Σε εγκαίνια γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε χθες η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός απάντησε στους ρεπόρτερ για τη σχέση της με το φαγητό.

«Είναι ερωτική η σχέση μου με το φαγητό, δεν το βλέπεις; Δεν μπορώ να απαλλαγώ, δεν μπορώ να το ξεπεράσω με τίποτα. Κάθε εβδομάδα ξεκινάω δίαιτα και την τρίτη μέρα τη σταματάω. Δεν ξέρω πότε θα την ξεκινήσω και θα την κρατήσω», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Η Σοφία Βογιατζάκη είπε στη συνέχεια: «Στην Αυστραλία που είχαμε πάει για το “Είσαι το ταίρι μου” έτρωγαν βατράχι μπέργκερ, εγώ όχι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Είναι ένας άνθρωπος με ακρίβεια στη δουλειά και μεγάλη ευαισθησία
«Είναι μια ηθοποιός που ακούει πραγματικά τον συμπαίκτη της και αυτό δημιουργεί μια πολύ ουσιαστική συνεργασία» λέει ο Δημήτρης Λάλος για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου
Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος