Site icon NewsIT

Τα εγγόνια του Κωνσταντίνου κάνουν modeling!

21.11.2010 | 12:30
Τα εγγόνια του Κωνσταντίνου κάνουν modeling!

Τα εγγόνια του τέως βασιλιά ποζάρουν στο φακό για τη νέα collection της μητέρας τους Μαρί Σαντάλ!

Στο χώρο του modeling φαίνεται πως μπήκαν τα δυο από τα πέντε παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ για να ενισχύσουν την collection της μαμάς τους.

 
Ο λόγος για τους μικρούς “γαλαζοαίματους” Οδυσσέα-Κίμων και Αριστείδη-Σταύρο που ποζάρουν στο φακό για τη νέα collection παιδικών ρούχων που λανσάρει η Μαρί Σαντάλ. Ο 6χρονος Οδυσσέας-Κίμων και ο μόλις 2 χρόνων Αριστείδης-Σταύρος προωθούν τα νέα παιδικά ρούχα και φαίνεται να το διασκεδάζουν πολύ. “Όταν σχεδίαζα μαζί με τους συνεργάτες μου τη νέα collection, ήθελα να προσδώσω στα παιδικά ρούχα μια πιο σπορτιφ διάθεση και οι γιοί μου, ο Οδυσσέας και ο Αριστείδης πόζαραν ως μοντέλα¨, αναφέρει η Μαρί Σαντάλ μέσω του προσωπικού blog της.


 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Real Life”, η νέα σειρά παιδικών ρούχων έχει περισσότερα μπλουζάκια και πουλόβερ για αγόρια με τον αριθμό 22. Μια επιλογή που δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού αποτελεί τον τυχερό αριθμό της οικογένειας. “Χρησιμοποιήσαμε τον αριθμό 22 για να δώσουμε μια πιο σπορτιφ πινελιά στα αγορίστικα μπλουζάκια και πουλόβερ, καθώς το συγγεκριμένο νούμερο συμβολίζει κάτι οικογενειακό για εμάς”, αποκαλύπτει η Μαρί Σαντάλ.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version